Puma 20 elektrisk kørestol

Robust elektrisk kørestol med gode køreegenskaber

En elektriske kørestol skal nemt og bekvemt bringe dig derhen, hvor du ønsker. Samtidig skal stolen have alle de grundlæggende funktioner, du har behov for til en aktiv livsførelse. Alt det opnår du med vores Puma 20, der er både robust, praktisk og økonomisk.

Puma 20 er designet til intensivt brug, både indendørs og udendørs, og har fremragende køreegenskaber. Kørestolen fås med for - eller baghjulsdrift og  forskellige styresystemer.

Affjedring med støddæmpere af gummi giver mulighed for en højere hastighed og en længere rækkevidde. Stærke motorer og højt drejningsmoment sikrer god manøvreringsevne. Da stolen desuden er lille og kompakt, er den særdeles velegnet til brug i og omkring hjemmet.

Læs mere >

QUICKIE Puma 20 elektrisk kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

QUICKIE Puma 20 rear-wheel drive power wheelchair (lifestyle1)
QUICKIE Puma 20 front-wheel drive power wheelchair (Sedeo Pro cushions)
QUICKIE Puma 20 rear-wheel drive power wheelchair (tilt-in-space)

Billeder

Videos

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker