Exigo 30 sammenklappelig kørestol

Komplet allround letvægts kørestol med høj komfort og stor fleksibilitet. Usædvanlig let at anvende og betjene.

Exigo 30 er en meget veludstyret, sammenklappelig kørestol. De intuitive, enkle og letforståelige indstillingsmuligheder, den optimale siddekomfort og den høje kvalitet, gør at Exigo 30 både er let at vedligeholde og let at genbruge. Det meste af Sunrise Medicals tilbehørsprogram kan anvendes på Exigo 30 kørestolen.

Stolen har en gennemført lækker finish og en høj materialekvalitet, og stelkonstruktionen giver en særdeles stabil sammenklappelig kørestol.

Læs mere >

BREEZY Exigo 30 sammenklappelig kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

BREEZY Exigo 30 adaptive wheelchair (lifestyle2)
BREEZY Exigo 30 adaptive wheelchair (folded)
BREEZY Exigo 30 X adaptive bariatric wheelchair

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker