Nuage PLS

Yderst komfortabelt siddesystem til passive kørestolsbrugere.

Nuage PLS er udviklet til brugere der har en passiv siddestilling og som i begrænset omfang kan forflytte sig uden assistance.

Hver model følger brugerens individuelle kropsform, og yder komfortabel støtte i den foretrukne siddestilling.

De omfattende prositioneringsmuligheder bidrager til en dynamisk siddeløsning som kan justeres optimalt i forhold til brugerens behov, såsom bækkenkontrol, skævheder, kyfose eller benlængdeforskel.

I kombination med Sunrise Medicals Ibis kørestol, skaber Nuage PLS en mobil løsning af højeste kvalitet som tilbyder maksimal støtte og komfort.

Læs mere >

BREEZY Nuage PLS siddesystem

Media og dokumentation

BREEZY Nuage PLS Active wheelchair seating sytem (central calf support)
BREEZY Nuage PLS wheelchair seating sytem
BREEZY Nuage PLS Active XS wheelchair seating sytem

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker