Life T sammenklappelig kørestol

En sammenklappelig kørestol til den aktive teenager.

Quickie Life T er en sammenklappelig kørestol med enten fast forramme eller svingbare benstøtter til de brugere, som er vokset fra en børnekørestol, men alligevel ikke helt passer en voksen kørestol.

Det er en rigtig teenage kørestol i friskt design med et væld af indstillingsmuligheder. Kørestolen tilbydes i flere størrelser og med stort tilbehørsprogram.

Læs mere >

QUICKIE Life T sammenklappelig kørestol

Media og dokumentation

Quickie Life FT Folding Wheelchair Side View
Quickie Life FT Folding Wheelchair
Quickie Life FT Active Wheelchair (Lifestyle)

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker