Easy Visco C kørestolspude

Høj komfort og positionering med let trykfordeling

JAY Easy Visco C puden er fremstillet i et skummateriale, som varierer i hårdhed alt efter hvor på puden, det er placeret. Ved forkanten er skummet et fast materiale, hvorimod det bagtil ved ”siddebrønden” er en viskoelastisk memory skum, som ændrer sig alt efter brugerens bevægelser eller trykfordeling.      

Skumbasen giver høj komfort og en god lateral stabilitet samt god styring af benene for de brugere, som har brug for positionering grundet den konturformede pudefront.

Puden findes i 54 størrelser fra 25x25 til 60x60 cm. Deruover fåes  den også med en flad pudefront: JAY Easy Visco F.

Anvendes til personer med lav til moderat risiko for tryksår og lav risiko for shear (Kat. 2 – 3) med lavt positioneringsbehov. 

Læs mere >

JAY Easy Visco kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Easy Visco
JAY Easy Visco

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker