GS kørestolspude

Børnepuden der kan "vokse" med barnet

JAY GS puden er til børn. Pudens vokse-system giver mulighed for, at barnet kan vokse med puden.

Forskellige positioneringskiler gør, at brøndstørrelsen kan ændres i både bredden og dybden. Puden giver også mulighed for at korrigere siddestillingen. Den formede skumbase holder bækkenet i neutral position - den er desuden skåret til på undersiden for at sikre optimal bækkepositionering ved stramme haser..

JAY GS puden har et JAY Fluidindlæg, der dækker hele puden.

Puden findes i 5 størrelse (som kan tilpasses i høj grad). Inkontinensbetræk er standard men mikroklimatisk, luftcirkuliserende betræk kan tilkøbes.

Anvendes til børn med høj risiko for tryksår og/eller behov for positionering.

Læs mere >

JAY GS kørestolspude til børn

Media og dokumentation

JAY GS  (luftcirkulerende betræk)
JAY GS (Lifestyle 1)
JAY GS  (Lifestyle 2)

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker