J2 kørestolspude

Stabilitet og positionering med høj hudbeskyttelse

J2 puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer god komfort. Denne er let anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende JAY Fluidindlæg. Der er desuden ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 puden kan bruges ved korrektion af sid­destillingen, da der findes et stort udvalg af forskellige positioneringskiler til puden. Der er sågar mulighed for at skære basen til for at tage højde for eksempelvis benlæng­deforskelle eller amputationer. 

J2 puden er vedligeholdelsesfri og findes i 12 størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i høj risiko for tryksår og shear og med stort positioneringsbehov samt variende posturale behov (Kat.3-4).

Læs mere >

JAY J2 trykaflastningspude

Media og dokumentation

JAY J2
JAY J2 skumbase
JAY J2 fluid

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker