J2 Dyb kørestolspude

Trykaflastningspude til brugere med høj risiko for tryksår

J2 Dyb puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer komforten. Denne er anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende lag JAY Fluid. Der er en ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 Dyb kan opbygges helt individuelt vha. positioneringskomponenter. Kan anskaffes enkeltvis eller som kit. 
 
J2 Dyb yder den maksimale trykaflastning. Puden anbefales til blandt andet dobbelt amputerede og meget tynde perso­ner, som har brug for ekstra fluid at synke ned i. Skumbasen og JAY Fluid indsatsen giver høj komfort og en høj lateral og sagital stabilitet af bækkenet samt god styring af benene. Til brugere med varierende posturale behov.

J2 Dyb puden er vedligeholdelsesfri og findes i 18 forskellige størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i ekstrem høj risiko og meget stort positioneringsbehov. (Kat. 3-4)

Læs mere >

JAY J2 Dyb kørestolspude

Media og dokumentation

JAY J2 Deep Contour
JAY J2 Dyb pude
JAY J2 Dyb Fluidindlæg

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker