Lite S kørestolspude

JAYs letteste kørestolspude

JAY Lite er en let pude til aktive brugere i mellemrisikogruppen for tryksår. Puden vejer fra kun 660 gram og er derfor et perfekt valg til de mange letvægtskørestole på markedet.

JAY Lite leveres som standard med luftcirkulerende betræk. I kombination med airflow basen og brønden bagtil giver det en optimal stabilitet og god trykfordeling. 

Puden fåes i 37 størrelser fra 35x35 til 50x50 cm.

Anvendes til personer med moderat risiko for tryksår og som behøver let moderat lateral og fremad/bagud stabilitet

Læs mere >

JAY Lite kørestolspude

Media og dokumentation

JAY LITE  (Lifestyle)
JAY LITE (Lifestyle 2)
JAY LITE  (Lifestyle 3)

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker