Xtreme Active kørestolspude

Hudbeskyttelse til aktive kørestolsbrugere

Forbedret hudbeskyttelse for aktive brugere. JAY Xtreme Active med Fluidindlæg er en letvægtspude til brugere, som laver forflytninger til og fra kørestol flere gange i løbet af dagen.

Puden er designet til at tilbyde høj trykaflastning og stabilitet uden at gå på kompromis med vægt eller højden på puden.

Standardbetrækket er luftcirkulerende, og der fås derudover inkontinensbetræk samt strækbart betræk. Der kan tilkøbes et positioneringskit med benkiler 2,5 cm i begge sider samt en abduktionsklods i 2,5 cms højde.

Puden findes i 44 størrelser fra 34x34 cm til 50x50 cm.

Anvendes til aktive personer med moderat til høj risiko for tryksår og shear og med let symmetrisk eller asymetrisk holdning og behov for moderat positionering.

Læs mere >

JAY Xtreme Active kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Xtreme Active (Lifestyle)
JAY Xtreme Active (Lifestyle 2)
JAY Xtreme Active (Produkt)

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker