Zip kørestolspude

Let og alsidig, det perfekte design til børn

Hudbeskyttelse og positionering designet til aktive børn.

JAY Zip puden er designet for at opfylde de behov, som børn har til en pude. Den består af 2-lags skum, som tilbyder høj grad af hudbeskyttelse og mulighed for positionering samt stor komfort.

Puden har blødt og strækbart betræk med antimikrobiel effekt (Xstatic™ teknologi) og som samtidigt er mikroklimatisk grundet et ekstra lag nedenunder, som hjælper med luftcirkulationen (3DX™ Spacer Fabric). Derudover har puden et strækbart vandafvisende inderbetræk, som er nemt at tørre af.

JAY Zip er tilgængelig i 57 størrelser fra 20x20 til 40x46 cm.

Anvendes til børn med lav til moderat risiko for shear.

Læs mere >

JAY Zip kørestolspude til børn

Media og dokumentation

JAY Zip
JAY Zip

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker