J3 ryg kørestolsryg

Den mest alsidige JAY ryg

JAY J3 ryggen kan fuldstændig skræddersyes til den enkelte bruger. Ryggen består af et stort udvalg af størrelser, udformninger og muligheder for brugere, som behøver en meget præcis tilpasning - en næsten individuel, skræddersyet rygstøtte. 

Ryggen tilbyder det absolut højest mulige niveau af støtte fra en modulært opbygget ryg og passer til aktive såvel som passive brugere samt brugere i både manuelle og el-kørestole.

Der findes et stort tilbehørsprogram i form af kropsstøtter, kiler, nakkestøtter samt seler som nemt kan monteres på ryggene.

Læs mere >

JAY J3 kørestolsryg

Media og dokumentation

Spine Align System for JAY J3 Backs
JAY J3 Backrest
JAY J3 Backrest Range

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker