J3 Carbon ryg kørestolsryg

Optimal støtte i carbon til den aktive bruger

JAY J3 Carbon ryg er til brugeren som gerne vil have en forholdsvis lav ryghøjde. Ryggen er derudover med et flot og tidsløst design som samtidig har en utrolig lav vægt.

Ryggen kan fås med enten faste beslag eller quick release beslag for nem på- og afmontering ved eventuel sammenklapning af kørestolen.

Læs mere >

JAY J3 Carbon kørestolsryg

Media og dokumentation

JAY J3 Carbon ryg (Lifestyle)
JAY J3 Carbon ryg (Lifestyle 2)
JAY J3 Carbon ryg (fastramme kørestol)

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker