Gemino 30 letvægts rollator

Prisvindende letvægts rollator, der sætter en ny standard for kvalitet, sikkerhed, komfort og design.

Gemino 30 er en sammenklappelig, letvægts rollator af højeste kvalitet, som tilbyder enestående komfort, sikkerhed og design - passer perfekt ind i en aktiv hverdag!

Rollatoren er stabil, solid og meget let at betjene for brugeren. De anotomiske håndtag kan snildt højdeindstilles helt uden brug af værktøj. Rollatoren er meget let (kun 7,1 kg) og derfor nem at transportere. Den findes i 6 forskellige farver og har et bredt tilbehørsprogram.

Læs mere >

Gemino 30 prisvindende rollator

Media og dokumentation

GEMINO 30 blå
GEMINO 30 rollator 1
GEMINO 30 rollator 2

Billeder

Videos

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker