Gemino 30 Parkinson letvægts rollator

En rollator specielt designet til brugere med Parkinson.

Nogle mennesker har brug for lidt ekstra hjælp til at kunne gå sikkert. Hvis du har Parkinson, er du måske en af dem. Med Gemino 30 Parkinson kan du komme sikkert rundt - og føle dig tryg!

3 vigtige egenskaber:

  • Rollatoren er udstyret med justerbar slæbebremse, der giver ekstra modstand og hjælper dig med at gå i et jævnt tempo
     
  • Rollatoren har et passivt bremsystem - slipper du bremsen så stopper rollatoren øjeblikkeligt
     
  • Er du frosset fast til stedet, fødderne er tunge og lystrer ikke? Så kan du aktivere en grøn laserlinje foran rollatoren, og hvis du koncentrerer dig om at træde over denne, vil benene begynde at lystre

Læs mere >

Gemino 30 Parkinson rollator

Media og dokumentation

GEMINO 30 Parkinson rollator (rear view)
How to use - Gemino 30 Parkinson Rollator
GEMINO 30 Parkinson rollator (detail1)

Billeder

Videos

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker