4-punkts hoftesele

Simpel at anvende og nem at rengøre. Den polstrede hoftesele understøtter en komfortabel og neutral siddestilling. Ekstra fastgøringspunkter forhindrer selen i at flytte sig op på maven og sørger for en stabil og korrekt bækkenposition. Polstringerne, som er unikke for Bodypoint, fordeler tryk, følger kroppen uden at rynke og holder faconen.  

Fås med center-, dobbelt- og bagudtræk, samt forskellige spænder. For størrelsesoversigt og mere information, se venligst katalog og produktoversigt.

Læs mere >

4-punkts hoftesele fra Bodypoint

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker