Universal elastikbælte

Midlertidig positionering i forbindelse med arbejde, leg, terapi eller tilpasning. Neopren materiale, som er både stærkt og meget strækbart.
• Lukkes nemt med velcro, og hullet til tommelfingeren gør det
bekvemt at anvende bæltet, selv med begrænset håndfunktion
• Brug bæltet på brystet, maven, lår og/eller ben
• Længden tilpasses ved at klippe i bæltet

Elastisk Forlængerstrop
Kombineres med Universal Elastikbæltet.Forøger længden af bæltet, så det kan anvendes f.eks. rundt om større kørestole eller autosæder.

For størrelsesoversigt og mere information, se venligst katalog og produktoversigt.

Læs mere >

Universal elastikbælte fra Bodypoint

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker