14-10-2020

Vores omfattende sortiment af JAY produkter udvikles og forbedres hele tiden. Derfor opdaterer vi også vores katalog jævnligt. Denne gang med virkelige spændende nyheder, der forbedre den enkeltes kørestolsbrugers liv.

JAY balancepuden har fået et nyt fluidindlæg Cryo fluid. En revolutionerende teknologi - konstrueret til at afkøle huden. Cryo® Fluid køler aktivt siddeoverfladen i op til 8 timer, mens tryk jævnt fordelt, reducerer shear og mindsker risikoen for fugt.

Desuden er vores mest alsidige ryg JAY3 kørestolsryg blevet udvidet med et endnu større udvalg af størrelser og konturer. Den mest populære 150 mm dybe ryg fås nu i højder fra 200 mm til 600 mm og bredder fra 300 mm til 500 mm. Med JAY3 ryggen kan du altid finde en fast skræddersyet løsninger til enhver kørestolsbruger.

Vi vil også varmt anbefale vores afsnit om tryksårsforebyggelse og stabilitiet, der omhandler gode råd til forbyggelse af tryksår og reduktion af tryk. Samt en guide til siddestilling og optimal valg af pude.

Download vores katalog her:

JAY katalog 2020

Har du spørgsmål til en af vores produkter, eller vil du høre mere om vores nyheder. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 eller skriv en mail til info@sunrisemedical.dk