23-10-2020

Sunrise Medical Danmark lancerer i dag ​​sin seneste ultra-lette kørestol QUICKIE® Nitrum®. Ikke kun stilfuld, men den letteste i sin klasse og ultra effektivt omsætter din energi til bevægelse.

”Det var en ganske krævende opgave, at overgå Helium, som var meget vellykket” siger Felix Ott, Sunrise Medical Product Manager, EU. "

Vi besluttede os for, at samle feedback fra interne og eksterne brugere for at lære om nye, innovative funktioner med potentialet til virkelig at forbedre kørestolbrugernes liv. Med denne feedback i tankerne udviklede vi nye produktegenskaber såsom Twist lås, folde ryglæn og integreret LED-lys.

Parallelt genudviklede vi rammen med ovale rammerør og et åbent design. Derudover skabte vi et nyt ryglæn, for at forbedre den samlede rammestivhed og dermed effektivitet. Der blev lagt en stor indsats i at placere hjulene, for at skabe en stabil, men alligevel en fed køreoplevelse. Jeg er overbevist om, at brugerne vil mærke forskellen og drage fordel af de mange forbedringer.

For at holde vægten så lav som muligt, uden at gå på kompromis med stabiliteten, har vi anvendt ultralette materialer, som 7020 aerospace aluminium. Rammerørene er ovale for at give den højeste styrke, og hver ramme er svejset i hånden i Tyskland, da vi mener, at dette er den eneste måde at skabe en aluminiumsramme med det bedste styrke / vægt-forhold på markedet. Med en ramme som denne, vil ethvert skub på omformes til bevægelse og tage brugeren videre.

Nitrum - en utrolig ultra-let kørestol, med en startvægt på kun 7,5 kg. Men det handler ikke kun om vægt, Nitrum er også utrolig stærk og holdbar og understøtter en maksimal brugervægt på 125 kg.

Læs mere om Nitrum på www.Sunrisemedical.dk hvor du kan prøve vores nyudviklede 3D online visualizer der giver dig mulighed for at sammensætte din personlige Nitrum i mange farve kombinationer.