26-08-2021

QUICKIE Q50R er vores mest transportable el-kørestol. Dens lette base, kombineret med den lethed, hvormed denne lænestol kan foldes sammen på få sekunder, gør den til den ideelle model til at ledsage dig på dine ture og rejser! Når den er foldet sammen, er QUICKIE Q50R så kompakt, at den nemt kan gemmes væk, i bagagerummet af en taxa eller på hotelværelser, når du er på farten. El-stolen kan også køres på sine anti-tip hjul når den er foldet sammen. QUICKIE Q50R har alt hvad du behøver for en stressfri rejse!

Men det er ikke det hele! I modsætning til mobilitetsscootere har QUICKIE Q50R en lille 1220 mm vendecirkel, hvilket gør den ideel til indendørs brug. Du kan komme ubesværet omkring i smalle gange, køkkener og andre små rum uden behov for komplicerede manøvrer.
QUICKIE Q50R har også en markedsførende batterirækkevidde på 50 km og massive 8” og 12” hjul med skærme, som let klarer indendørs og udendørs terræn. Forbedret komfort er også et fortrin, der er vigtigt at nævne, når man taler om QUICKIE Q50R. Det polstrede sæde og det justerbare ryglæn sikrer din siddekomfort over længere perioder og tillader din hud at ånde samtidig med at QUICKIE Q50RS affjedringssystem sikrer den perfekte balance mellem komfort og optimal trækkraft.

 

Opbevaring og transport

Hvis du skal opbevare eller transportere ​QUICKIE Q50R er den nem at folde sammen. Med kun én hånd foldes QUICKIE Q50R sammen på få sekunder. Minimal indsats, uden værktøj og uden at fjerne batteriet. Takket være den kompakte, foldbare størrelse passer den let ind i et hjørne af entréen eller i bagagerummet på enhver bil eller taxa.


VSI-elektronik og lithium-batterier i høj kvalitet

QUICKIE Q50R anvender VSI-elektronik fra Curtiss-Wright, et verdensledende mærke anerkendt for høj kvalitet og pålidelighed. Det enkle, integrerede, svingbare joystick i samarbejde med 30 Ah litiumbatterier af høj kvalitet tilbyder præcis styring, holdbarhed, lav vedligeholdelse og en enestående rækkevidde på 50 km. Gør dig klar til at nyde din rejse - længere væk, i længere tid og med forbedret komfort.

Avanceret motorteknologi

Udstyret med supereffektive 200 watt børsteløse motorer fra Linix (en af verdens førende motorfabrikanter) leverer QUICKIE Q50R enestående køreydelse kombineret med lav vedligeholdelse til en bekymringsfri køretur. Desuden optimerer in-line motorerne motoreffektiviteten for at sikre, at du får den bedste rækkevidde fra batterierne. Der er endda en "fri kobling"-indstilling, så du let kan skubbe stolen i manuel tilstand, hvis det er nødvendigt.Garanteret kvalitet og sikkerhed

QUICKIE Q50R er blevet grundigt testet for at overstige alle relevante sikkerhedsstandarder og forskrifter for at sikre at QUICKIE Q50R leverer pålidelig og forbedret ydeevne, når du har brug for det. Vi er så overbeviste om kvaliteten af QUICKIE Q50R, at vi tilbyder 5 års garanti på dit stel.

Læs mere om QUICKIE Q50R