25-08-2022

GEMINO 30 Carbon er det nyeste medlem af GEMINO familien. GEMINO 30 Carbon har alle fordelene fra vores prisvindende GEMINO 30 og er ydermere lettere - den vejer kun 5,6 kilo!

GEMINO 30 Carbon kan nemt foldes og har et élegant, moderne udtryk.

Den stabile ramme giver behagelige gåture og er den perfekte ledsager til hverdag og på rejser. På trods af sin meget lave vægt er GEMINO 30 Carbon ekstremt stabil og giver altid en sikker køreoplevelse indendørs og udendørs. Selv brosten eller ujævne stier er overkommelige med GEMINO 30 Carbon!
Den lette GEMINO 30 Carbon rollator er designet med din komfort og fornøjelse i tankerne. Fordi den kun er 600 mm i bredden, kan du nemt bevæge dig rundt i smalle og små rum. Du kan også manøvrere sikkert omkring på endnu snævrere steder ved at folde din GEMINO 30 Carbon rollator delvist sammen. På grund af den nemme højdejustering med hukommelsesfunktion, er de ergonomiske skubbehåndtag altid i den korrekte indstilling. De anatomisk-formede håndgreb giver ekstra komfort og støtte under brug.

Rollatorens stabile ramme og fremragende bremser sikrer maksimal sikkerhed, så du føler dig tryg med din GEMINO 30 Carbon. Rollatoren fås også med et valgfrit omvendt bremsesæt eller et énhåndssystem. Hvis du skal ud når det er mørkt, sikrer seks reflekser, placeret på alle sider af rollatoren, at du er synlig i mørket. Ønsker du endnu mere sikkerhed kan du tilføje en (valgfri) lygte. Der kan også tilkøbes praktisk tilbehør til GEMINO 30 Carbon - bl.a. et ryglæn til pauser, taske til indkøb, stokkeholder og bakke.

Læs mere om GEMINO 30 Carbon ved at klikke hér.