09-05-2022

Det er en kendsgerning at børn vokser. Hurtigt. Derfor har vi skabt ZIPPIE Q300 M MINI KIDS, en elektrisk kørestol, der følger børns vækst!

Vores nye, ultrakompakte centerstyrede el-kørestol, er designet til børn i voksealderen. Med en bredde på kun 520 mm er den nye ZIPPIE Q300 M MINI KIDS den smalleste 6-hjulede elektriske kørestol til børn!


FORESTIL DIG MULIGHEDERNE!

ZIPPIE Q300 M MINI KIDS

Uanset om dit barn bevæger sig rundt i huset, går i skole eller udforsker naturen, har ZIPPIE Q300 M MINI KIDS samme energi som dit barn! Den er ideel til at bevæge sig let og intuitivt omkring i trange rum eller til at opdage skjulte afkroge udendørs - at udforske verden vil være en leg! 

  • Ultrakompakt base med en bredde på kun 520 mm

  • Lille venderadius på 560 mm

  • 4-pols motorer (valgfrit)

  • Uafhængig affjedring på alle hjul

  • Skalérbart sædesystem, så du ikke behøver at bekymre dig om dit barns vækstspring

Teens-7.png

SIDDESYSTEM TIL BØRN

Et sæde, der vokser med dit barn. Vi har designet sædet til ZIPPIE Q300 M MINI KIDS, så du ikke behøver at bekymre dig om dit barns vækstspring. ZIPPIE Q300 M MINI KIDS har et justerbart sædesystem, som både kan justeres i dybden og i bredden. At vokse betyder derfor ikke længere at skulle tilpasse sig en ny stol ofte. Tværtimod vil ZIPPIE Q300 M MINI KIDS passe et 10-årigt barn, lige så godt som det passer en 6-årig! 

HÆV DIG SELV OP IMENS DU KØRER - MED C-ME

Med C-Me (valgfrit) kan dit barn hæve sig selv op til 300 mm og køre op til 4,8 km/t på samme tid! I modsætning til andre el-kørestole, låser vores affjedring ikke, så de får den samme behagelige og kontinuerlige kørsel, selv når de er hævet. Plus, med vores patenterede tildelelige knapper kan de følge med (og være i øjenhøjde) med jer alle ved at trykke på en enkelt knap.

LÆS MERE OM ZIPPIE Q300 M MINI BØRN