01-08-2018

Globalt ledende inden for udvikling, design, fremstilling og distribution af manuelle kørestole, elektriske kørestole, scootere samt sidde- og positioneringsprodukter køber lokalt australsk kørestolsfirma med speciale i terræn og individuelle tilpassede kørestole.

01/08/2018: Sunrise Medical er glad for at annoncere overtagelsen af Magic Mobility. Sunrise Medical er verdens førende inden for udvikling, design, fremstilling og distribution af manuelle kørestole, El -kørestole, scootere, siddepladser og positioneringsprodukter og har købt Magic Mobility, som er fra Australien og er førende fabrikant af terrænkørestole som er fremstillet og distribueret fra fabrikken  i Melbourne.

Magic Mobility blev dannet i 1994 af en lille gruppe af branchefolk fra sundhedsvæsenet. Virksomheden blev primært ledet af Ashley Daff og Andrew Shipley. I årenes løb udviklede Ashley stærke relationer inden for de handicappedes organisationer og var kendt for sin dybe forståelse af menneskekroppen og en usædvanlig grad af mekanisk know-how. Andrew var højtuddannet inden for elektronik, business og salgsledelse. Magic Mobility er nu markedsledende inden for segmentet   terrænkørestole. Hver kørestol er bygget på fabrikken i Melbourne og tilpasses til hver enkel kunde. Med det formål at hjælpe mennesker som ikke er flad har kørestolsbrugere over hele verden opnået og bevaret deres uafhængighed. Magic Mobility har sit hovedkvarter i Melbourne, Australien, og beskæftiger 24 medarbejdere.

Jim Barratt, Senior Vice President Commercial Operations, der stod for købet til Sunrise, mener: "Muligheden for at tilbyde vores kunder større muligheder med hensyn til valg af El-kørestole er kernen i denne erhvervelse. Selv om vi har en bred vifte af markedsledende mærker, kan inkluderingen af Magic Mobility i porteføljen, kan vi give mennesker et større udvalg af produkter  til at forsætte med at nyde sit liv. "

Jill Barnett, General Manager of Magic Mobility udtalte: "Vi er begejstret over denne overgang, som vil sikre, at det 24-årige australske mærke kan vokse og udvikle sig i tiden fremover. Vores ønske har altid været at øge bevidstheden og give mere adgang til vores produkter og den magiske livsstil. Vi er glade for at hjælpe med at lette indførelsen af et globalt selskab i Victoria. Udsigten til at fortsætte med at operere her i Melbourne og ansætte mere lokalt talent som vi vokser, er fantastisk til den victorianske fremstillingsindustri og den samlede australske økonomi. "

Johan Ek, administrerende direktør for Sunrise Medical afsluttede ved at sige: "Magic Mobility vil fortsat spille en øget rolle på det  globale marked for El-kørestole og Sunrise Medical er begejstret for, hvad fremtiden bringer. Magic Mobility har et stærkt og dedikeret team af mennesker ledet af en fremragende ledelse, der vil fortsætte med at drive virksomheden