24-05-2023

Switch-It Vigo Hovedstyring er blevet tildelt den fine titel som "Årets nyhed" på Health & Rehab Messen 2023 i Bella centret. Ud af 26 nominerede produkter fra 25 virksomheder, vandt vi førstepladsen i denne ansete konkrurrence. Se video her!

En uvildig dommerkomité kårede vinderen blandt de tilmeldte produkter på messens første dag. Dommerkomitéen er sammensat af repræsentanter fra det sundhedsfaglige personale, det kommunale område, design og innovation, uddannelsesområdet samt brugergruppen. Prisen for årets nyhed gives til et produkt på, som har nyhedsværdinytteværdisærlige egenskaber og højner livskvaliteten for den enkelte bruger og samtidig gør en forskel i hverdagen for såvel brugeren som medarbejderen. 

Vigo Head Drive skilte sig ud blandt bidragene og imponerede dommerne med sit innovative design og funktionalitet.

I noterne fra nomineringen sagde de:

Vigo hovedstyring ser ud som et headset. Headsettet afstigmatiserer, det ser ud, som alle andre headset, og man kan høre musik på det. Man kan sige, at hovedet bliver til et joystick, det er instinktivt at benytte. En udviklingsmulighed kunne være at kalibrere det til andre velfærdsteknologiske devices.”.

Vi er umådeligt stolte over denne præstation og taknemmelige for den anerkendelse, som den nye Switch-It Vigo Hovedstyring har modtaget.

Health and Rehab

Health & Rehab er Danmark og Skandinaviens vigtigste og største mødested og forum for faglig udvikling, inspiration og vidensdeling. Omkring 6000 fagfolk inden for sundhedsområdet og omkring 200 udstillere fra mere end 6 lande deltager. På messen får ansatte indenfor social-, sundheds-, handicap- og ældreområdet mulighed for faglig opdatering gennem workshops, oplæg og debatter, og for at møde de producenter, aktører og organisationer, som præger området.

På udstillingen præsenteres de nyeste og bedste løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, ydelser og pleje samt hospitalsudstyr.

 

Om Sunrise Medical: Sunrise Medical arbejder dedikeret på at forbedre menneskers liv og er ledende inden for innovation, fremstilling og distribution af avancerede hjælpemidler og mobilitetsløsninger. Distribueret i mere end 130 lande under sine egne 17 brands omfatter nøgleprodukterne manuelle- og el-kørestole, scootere, power assist-produkter, pædiatriske mobilitets- og terapeutiske anordninger, sidde- og positioneringssystemer og daglige hjælpemidler. Sunrise Medical Group, der opererer i 19 lande, har hovedkontor i Malsch, Tyskland, og beskæftiger over 2.600 medarbejdere verden over.