{

Empulse WheelDriveWheel Add-On

3-i-1, det bedste fra manuel fremdrift, motoriserede hjul og hjælpemotor i en og samme innovative løsning!

Hjælpemotor til manuelle kørestole.

Med WheelDrive Empulse introducerer Sunrise Medical den næste generation af motoriserede hjul for manuelle kørestole. Brugeren kan vælge mellem at anvende hjulene motoriserede, som supplement til egen armkraft, eller anvendelse som hjælpemotor funktion, uden brug af armkraft. Længerevarende ture, ujævne terræner, kantsten eller manøvrering i trange omgivelser? Med WheelDrive kan brugeren føre et mobilt og aktivt liv, med mindre kraft anvendelse, mindre belastning på muskler og led samt færre smerter. Når WheelDrive er slukket, vil drivhjulene fungere som almindelige drivhjul til manuel fremdrift. Med den innovative “snap-on” funktion er WheelDrive meget enkel at montere på de gængse manuelle kørestole, helt uden værkstedsbesøg eller ændringer i kørestolens konstruktion. Nemmere kan det ikke blive. 

WheelDrive er en 3-i-1 løsning som yder optimal kørekomfort og mere frihed i hverdagen.

Download brochure
Crash Tested WheelDrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Kraftforstærker og hjælpemotor

Kraftforstærker og hjælpemotor

WheelDrive har et unikt koncept med dobbelte drivringe. Den store ”hjælpe-ring” giver ekstra kraft, når man selv kører stolen. Vælg mellem 3 niveauer af eldrift, med hver deres køreegenskaber. Den lille ”køre-ring” giver dig konstant fremdrift i tre hastigheder uden at belaste kroppen – ligesom at have et ”joystik på hjulene”. Du kan selvfølgelig nemt skifte mellem de to drivringe, så du altid får præcis den hjælp du har brug for.

Nyhed: Næste generations nøglefunktioner

Nyhed: Næste generations nøglefunktioner

Nye funktioner, der forbedrer køreegenskaberne

  • Kørsel ned af bakke med speed control 
  • Individuel parameterjusteringer
  • Jævn og ensartet køreregenskaber 
  • Forbedret brugervenlighed og vedligeholdelse

Det er blevet nemmer at udskifte både den store "hjælpedrivring" og den lille "motordrivring" samt at skifte batterierne til sensorboxen og kalibreringen. Der er kommet et nyt betjeningspanel og software, en ny batteripakke og motorstyring samt holdbarheden er forbedret, hvilket betyder at weeldriven er blevet mere robust.

Desuden er både den store "hjælpedrivring" og den lille "motordrivring" forbedret og der er kommet ny sensorbox samt en ny motorcontroller (16-Bit  DPS) med ny software. Alle forbedringer giver en bedre køreglæde og weeldriven er nu endnu nemmere at vedligeholde og kan modstå mere.  

Nyhed: Tilbageløbsikring

Nyhed: Tilbageløbsikring

Tilbageløbsikring giver en let og sikre kørsel opad bakker, da weeldriven ikke vil trille bagud, når man kører opad en skråning.

Intuitiv i brug – maksimal frihed og uafhængighed

Intuitiv i brug – maksimal frihed og uafhængighed

Det føles meget naturligt at bruge sin kørestol med de motoriserede WheelDrive-hjul, ligesom ved almindelig håndkraft. Skal du ud på længere ture, køre i udfordrende terræn eller op ad stigninger? Det vil simpelthen være meget nemmere. Det gælder også for manøvrering i trange rum. Og ved transport med bil er det nemt at afmontere hjulene og tage dem med. Med WheelDrive vil du opleve forbedret mobilitet og have mere energi til at leve et aktivt liv.

Forbliv aktiv med færre smerter

Forbliv aktiv med færre smerter

Efter mange år som kørestolsbruger kan du opleve smerter i arme eller skuldre eller reduceret muskelstyrke. Med de motoriserede WheelDrive-hjul reduceres belastningen på muskler og led og dermed forebygges problemerne. Samtidig stimuleres daglig aktivitet, så du forbliver aktiv og uafhængig.

Nem montering på stort set alle kørestole

Nem montering på stort set alle kørestole

WheelDrive-hjulene kan monteres på så godt som alle letvægts- eller standardkørestole og uden behov for ekstra dele eller ændringer på stolen. Du kan derfor fortsætte med at bruge din egen manuelle kørestol, der er tilpasset specielt til dig. Du kan selvfølgelig skifte tilbage til dine originale, manuelle hjul, når du har lyst – uden behov for værktøj.

Hvem har gavn af de motoriserede WheelDrive-hjul?

Hvem har gavn af de motoriserede WheelDrive-hjul?

Oplever du smerter i arme eller skuldre, eller reduceret muskelstyrke? Svinger dit energiniveau meget i løbet af dagen? Eller er det blot for anstrengende selv at køre stolen altid? Så kan du få meget gavn af de motoriserede WheelDrive-hjul til kørestole. Samtidig er WheelDrive også en god løsning, hvis du er i god fysisk form, men ønsker at kunne køre længere.

Bemærk venligst at WheelDrive ikke er kompatibel med kørestole med enhåndsdrev, eller hvis du går stolen frem. Til brugere med aftagende kognitive evner eller spasmer kan brug af WheelDrive ikke anbefales.

 

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Tillægsbredde:4,3 cm
Svinghjul:24"
Drivhjul:24ʺ
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:Op til 20 km
Max. hastighed:10 kph (assist) / 6 kph (drive)
Batterier:NIMH 3,8 Ah/24 Volt (1,8 kg per hjul)
Max. kantklatring:5 cm
Totalvægt:11.5 kg (per hjul. inkl. batteri)
Max. brugervægt:130 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.