{

Empulse Light Drive 2.1 / Light Assist 2.1Power Add-On

Kompakt hjælpemotor - joystick eller ledsagerstyret

Kompakt hjælpemotor - joystick eller ledsagerstyret

Kom godt og let omkring med Light Drive 2.1 joysticksstyret hjælpemotor. Ideel løsning for dig som ønsker en 2-i-1 løsning, og kan medbringe både manuel kørestol og el-motor på én gang. Motorløsningen kan let afkobles, og er nem at medbringe i bilen. Motoren har lithium batterier som giver lang levetid. Light Drive hjælpemotoren leveres med et sæt Marathon Plus dæk til kørestolen for god dækkontakt. Light Drive 2.1 monteres let og hurtigt på kørestolen uden brug af værktøj og kan tilpasses til næsten alle kørestole på markedet fra ca. 32 cm i sædebredde. Leveres klar til brug med monteringsbeslag, batteri, lader og 1 sæt drivhjulsdæk.VR2 styresystemet er monteret foran armlænet og kan højdejusteres. Joysticket kan monteres til både højre og venstre side. Betjeningsfunktioner: Joystick til kørsel frem og tilbage, batteriindikator, tænd/sluk knap og horn. Light Drive 2.1 kan også ledsager betjenes enten ved at flytte eksisterende joystick eller tilkøbe ledsagerstyring (Light Assist 2.1) så man har begge dele på stolen.

Arranger demonstration
Light Drive eller Light Assist hjælpemotor
Aftagelig hjælpemotor

Aftagelig hjælpemotor

Light Drive 2.1 leveres med VR2 “Drive Only” joystick, anti-tip, 15 Ah batteri og oplader. Light Assist 2.1 leveres med ledsagerstyring.

Tilkoblingshåndtag

Tilkoblingshåndtag

Tilkoblingshåndtaget er nemt at betjene for at skifte mellem elektrisk eller almindelig fremdrift.

VR2 “Drive Only” styresystem

VR2 “Drive Only” styresystem

Enkel VR2 “Drive Only” joysticksystem, for nem styring af hastigheden.

Stænkskærme (ekstraudstyr)

Stænkskærme (ekstraudstyr)

Disse plastskærme er placeret over den elektriske støttes motorruller, som har kontakt med baghjulet. Ved at bruge disse stænkskærme bliver din kørestol og dit tøj ikke så snavset af vandsprøjt og snavs.

Gør det personligt

Gør det personligt

Du kan vælge mellem 15 farver til det centrale rør, så du kan fint kombinere Light Drive 2.1 med stelfarven på din manuelle kørestol.

Book en demonstration af Empulse Light Drive 2.1 / Light Assist 2.1

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Sædebredde:300 - 550 mm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:15 eller 18 km
Max. hastighed:6-8 km/u
Batterier:2 x 24V 100 W. Lithium 12 Ah. 297 Wh
Max. sikker hældning:11% (6°)
Elektronik:VR2 "Drive Only" (alternativt Light Assist ledsagerstyring)
Motor minimumsvægt:8.8 kg
Totalvægt:Totalvægt: 12.65 kg (Batteri 3.85 kg; Motor 8.8 kg)
Max. brugervægt:120 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.