Salsa M² elektrisk kørestol

Næste generation elektrisk kørestol med høj ydeevne og fremragende design

QUICKIE Salsa M² er en elektrisk kørestol som balancerer perfekt gode manøvreringsegenskaber indendørs, med udendørs styrke og elegant design. Den kompakte størrelse giver en lille venderadius og egner sig godt til trange rum. Lav sædehøjde, fra 43 cm. Du får også en komfortabel og stabil køretur med Salsa M², da el-kørestolen er udstyret med affjedring på alle hjul og har en forbedret ”anti-dyk” funktionalitet. Dækslerne kan fås i 4 forskellige farver. 

Læs mere >

Available Colours:

QUICKIE Salsa M2 el-kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

QUICKIE Salsa M2 Powered Wheelchair (Black Background)
QUICKIE Salsa M2 Powered Wheelchair (Lifestyle)
QUICKIE Salsa M2 Powered Wheelchair (Lifestyle 2)

Billeder

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker