Salsa R² elektrisk kørestol

Kompakt og robust!

Kompakt indendørs, robust udendørs. Salsa R² egner sig godt til indendørs brug med sine små mål og manøvredygtighed - du kommer nemt til steder som f.eks. spisebordet. Med god affjedring og kraftige motorer sikrer Salsa R² god stabilitet og tilgængelighed udendørs. El-kørestolen har justerbart sædesystem og elektrisk tilt som standard. Elektrisk sædehejs, benstøtter og rygvinkel fås som tilbehør.

Læs mere >

QUICKIE Salsa R² el-kørestol

Media og dokumentation

Quickie Salsa R2
Quickie Salsa R2
Quickie Salsa R2 (2)

Billeder

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker