Puma 20 elektrisk kørestol

Robust elektrisk kørestol med gode køreegenskaber

En elektriske kørestol skal nemt og bekvemt bringe dig derhen, hvor du ønsker. Samtidig skal stolen have alle de grundlæggende funktioner, du har behov for til en aktiv livsførelse. Alt det opnår du med vores Puma 20, der er både robust, praktisk og økonomisk.

Puma 20 er designet til intensivt brug, både indendørs og udendørs, og har fremragende køreegenskaber. Kørestolen fås med for - eller baghjulsdrift og forskellige styresystemer.

Affjedring med støddæmpere af gummi giver mulighed for en højere hastighed og en længere rækkevidde. Stærke motorer og højt drejningsmoment sikrer god manøvreringsevne. Da stolen desuden er lille og kompakt, er den særdeles velegnet til brug i og omkring hjemmet.

Dette produkt er udgået

Denne kan måske have din interesse:

QUICKIE Puma 20 elektrisk kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker