QUICKIE Q400 M Sedeo ProCenterstyret

Skab dine egne oplevelser

Indendørs manøvredygtighed, udendørs ydeevne, suveræn stil

Den nye QUICKIE Q400® M-base kombinerer indendørs manøvredygtighed med udendørs ydeevne og en suveræn stil. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO® PRO siddesystem, giver dig den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Download brochure

Pålidelig centerstyret ydeevne.

De nye QUICKIE Q400® baser kombinerer indendørs manøvredygtighed med udendørs ydeevne og en suveræn stil. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og de mest avancerede betjeningsenheder, giver dig den perfekte kørestol, når du skal opleve verden.

Fantastisk indendørs manøvredygtighed

Med en kørestol, der drejer om sin egen akse, kan du nyde intuitiv kørsel og fremragende manøvredygtighed i trange rum med den smalle (620 mm) base og en venderadius på 560-630 mm. Med en lav sædehøjde fra kun 415 mm passer stolen nemt ind under borde samt i kørestolstilpassede køretøjer.

Enestående udendørs ydeevne

Nyd en jævn og stabil kørsel, selv gennem ujævnt terræn, med QUICKIEs patenterede affjedring på alle hjul – seks uafhængigt affjedrede hjul dæmper alle bump på vejen.

QUICKIEs anti-pitch teknologi eliminerer pitching på skråninger – og når al vægten er placeret direkte over drivhjulet for at maksimere traction, har det aldrig været mere sikkert at køre.

Styrke til at køre, hvorhen du vil.

Q400 M fås med 2-polsmotorer med en max. hastighed på 10 km/t og et valg mellem 50 Ah, 60 Ah eller 80 Ah batterier til at maksimere din rækkevidde.

Pålidelig centerstyret ydeevne.

SEDEO PRO - Konfigurerbart siddesystem

SEDEO PRO siddesystemet kombinerer en særdeles justerbar og konfigurerbar sæderamme med et fremragende udvalg af støtte- og positioneringspuder, inklusive et bredt udvalg af SEDEO PRO sædepuder og ryglæn fra milde til medium kliniske behov. SEDEO PRO er meget komfortabel og øger brugerens uafhængighed i hverdagen.

  • Oplev det nye ryglæn med 100 mm anti-shear og elektrisk tilt  - ingen glidning mellem dig og puden.
    Ydermere fås siddesystemet med fast ryglæn eller to andre muligheder for ryglænstilt: Mekanisk og med aktuatorer.

  • Et bredt udvalg af sædepuder og ryglænspuder fås til SEDEO PRO sædesystemet, inklusive den fleksible rygpude med justerbare stropper og lateral støtte til unik komfort og nem positionering.

  • Flip-back armlænene er nemme at håndtere og letter forflytning. Vælg mellem en aftagelig og en tiltet version. (Den tiltet version er vist til højre).Desuden fås: aftageligt single post armlæn. Alle modeller passer sammen med de fem armlænspolstringer.

  • Juster sædebredde og sædedybde, ryg og højde samt benstøtter, armlæns højde og dybde og hovedhøjde. SEDEO PRO rammen er fuldt justerbar og meget fleksibel. Alle justeringer fortages hurtigt og nemt med kun et enkelt stykke værktøj, selv når brugeren er placeret i stolen. Nem at skræddersy til individuelle behov og hurtigt tilpasset ændrede krav.

  • Konfigurer SEDEO PRO til at passe perfekt til brugeren ved at vælge komponenter fra det brede udvalg af muligheder. Med fire rygmuligheder og fire slags armlæn med adskillige armlæn og sidebeskyttelseringen og et bredt udvalg af rygge og puder samt hovedstøtter og positioneringer er der ingen kompromisløsninger - Altid perfekt tilpasning.

  • Vælg mellem mange positioneringselementer som SEDEO hovedstøtter & WHITMYER hovedstøtter, svingbar lateral thorakal støtte, lår- eller knæstøtter. Alle positioneringselementer kan nemt svinges væk eller fjernes

  • Elektrisk eleverbar og længdekompenserende benstøtte, som hjælper dig til den bedste position. Fås midtermonteret eller i svingbar udgave. Der er også mulighed for at vælge en standard midtermonteret eller 70° svingbar benstøtte og en manuel svingbar benstøtte.

SEDEO PRO -  Konfigurerbart siddesystem

Fingerspidskontrol

Styr selv dine omgivelser med Q400 M SEDEO PRO og den avancerede betjeningsteknologi. Fås med den pålidelige VR2 betjeningsenhed og det overlegne R-Net avancerede joystick. Den store, letlæselige HD-skærm og de enkle flipkontakter gør styringen intuitiv.

TILSLUT

Du tager styringen med dine omgivelser med den integrerede, infrarøde funktionalitet. Styr såvel fjernsyn, dockingstationer og andre apparater nemt og enkelt med joysticket.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Styr din telefon, computer, tablet og alle andre Bluetooth og i-devices med denne nyttige ekstrafunktion. Tilslut og styr op til fire enheder.

QUICKIES PATENTEREDE KNAPPER MED FUNKTIONSTILDELING

Skift knappernes funktion på joysticket til din ønskede kommando med QUICKIEs patenterede knapper med funktionstildeling. Tildel ydermere en anden (langt tryk) funktion til knapperne og opnå hurtigere, enklere og lettere adgang til ofte anvendte funktioner, uden at du behøver at bruge joysticket.

Switch-It betjeningsenheder

Hvis du kører med et traditionel joystick, og det ikke er den bedste løsning, kan du med alternative betjeningsenheder fuldt ud opleve din Q400 M SEDEO PRO-kørestols køreegenskaber og fordele.

Find ud af mere!
Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick

SWITCH-IT MicroGuide

Et lille, proportionalt joystick, der kræver meget lidt kraft

Switch-It MicroPilot joystick

SWITCH-IT MicroPilot

Proportional styring uden udslag

VersaGuide kompakt joystick fra Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportional styring

Dual Pro™ hovedstyring fra Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Fuldt proportional hovedstyring til intuitiv kørsel

Switch-It kontaktstyret hovedstyring

SWITCH-IT Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed

SWITCH-IT TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

Switch-It Ctrl+5 kontakt til kørestole

SWITCH-IT Ctrl+5 Kontakt

Bekvem adgang til programmerbare funktioner i el-kørestolen

Switch-It DriveStation betjeningsenhed

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It Chin Boom monteringssystem

SWITCH-IT Chin Boom Mounting System

Chin Boom monteringssystem til hagestyring

Switch-It Allround Joystick

SWITCH-IT Allround Joystick

Multifunktionelt joystick til kørestol

Switch-It kontakter til fjernbetjening

SWITCH-IT Kontakter til fjernbetjening

Individuelle kontakter til individuel adgang

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:610 - 620 mm
Totallængde:Max. 1130 mm
Sædebredde:380 - 560 mm
Sædehøjde:415 - 490 mm
Sædedybde:400 - 560 mm
Ryghøjde:440 - 560 mm
Rygvinkel:90° til 150°
Venderadius:560-630 mm
Ydeevne/Vægt
Maks. rækkevide:Max. 40 km (med 80 Ah batterier)
Valg af hastighed:6/10 km/t
Batterier:50 Ah, 60 Ah, 80 Ah
Maks. sikker hældning:
Maks kantklatring:50 mm
Elektronik:VR2, R-Net
Kørestol Minimumsvægt:140 kg
Maks. brugervægt:136 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.