{

STERLING Elite² XSel-scooter

Designet til stabil og sikker kørsel.

Designet til stabil og sikker kørsel.

Sterling Elite2 XS el-scooteren er en nem-at-køre, let betjent og velkørende 3-hjulet el-scooter med en vendediameter på 185 cm.

Download brochure
Crash Tested
Elite² - En innovative familie af scooter

Komfort pålidelighed og sikkerhed på vejen

Elite² - En innovative familie af scooter

Elite² mobilitets-scooteren er nem at køre, overkommelig og miljøvenlig. Din ideelle rejsekammerat med en maksimal hastighed på 15 km / t, som bringer dig sikkert til din destination.

Kraft og fart udendørs

Kraft og fart udendørs

Mobilitets-scooteren Elite2 XS er den perfekte partner til en sikker og komfortabel tur. Store 13” forhjul og affjedring til både for- og baghjul giver komfortabel kørsel i alle typer terræn. Lange distancer kan forceres på komfortabel vis takket være de store batterier på 60 Ah (rækkevidde op til 60 km på en opladning) og en topfart på 15 km/t.

 

Store ergonomiske håndtag

Store ergonomiske håndtag

Elite2 XS har ergonomisk designede håndtag og det intuitive wig-wag-greb, som betjenes med fingre og tommeltot. Styret er vinkeljusterbart for at sikre komfort og god positur under kørsel.

El-scooteren har et letlæseligt panel, hvor man kan aflæse hastighed, antal kørte km og antal kørte timer.

360°-roterende sæde

360°-roterende sæde

Elite² XS mobilits-scooter er designet,  så du kan nyde din køretur i komfort! Det 360°-roterende sæde kan justeres i både højde og dybden og er forskydeligt. Det behagelige armlæn kan vippes op, så man snildt kan komme på/af scooteren og kan indstilles perfekt til føreren.

Ryggen kan desuden vinkeljusteres uden brug af værktøj.

Max sikkerhed på vejen

Max sikkerhed på vejen

For at sikre god sigtbarhed på vejen, er der monteret gode LED for- og baglygter, blinklys og bremselys på el-scooteren. Derudover er der stænkklapper, håndbremse, anti-tip hjul og kofanger bagpå. Alt i alt en robust scooter, som er godkendt til førere op til 175 kg.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Version:3-hjul
Totalbredde:67 cm
Totallængde:139 cm
Sædehøjde:44 - 54 cm
Venderadius:140 cm
Svinghjul:13”
Drivhjul:13”
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:44 km (udregnet under testforhold)
Max. hastighed:15 km/t
Batterier:60 Ah
Max. sikker hældning:15º ved 175 kg
Max. kantklatring:100 mm
Lys og indikatorer:Ja (LED)
Totalvægt:132 kg (inkl. batterier)
Max. brugervægt:175 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.