{

STERLING S425

En hurtig og stærk 4-hjulet el-scooter.

En hurtig og stærk 4-hjulet el-scooter.

El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af de samme funktioner. Sterling S425 er en fantastisk udendørs el-scooter med en hastighed på op til 12 km/t og en rækkevidde på op til 42 km på en opladning. El-scooteren er nem at manøvrere og gør det derfor muligt at forcere selv i vanskeligt terræn ude i naturen, så her er det kun dig der sætter grænsen. Sterling S425 leveres med 30 cm store hjul, som er bygget til at kunne klare større forhindringer med lethed. 

Download brochure
STERLING S425 El-Scooter
All-Round affjedring

All-Round affjedring

Med en S425 el-scooter med 30 cm store pneumatiske hjul og all-round justerbart affjedringssystem er du altid sikret kørsel på komfortabel vis, når du bevæger dig i ujævnt terræn eller forcerer besværlige kantsten. Derudover kan du tilvælge et 'heavy duty rear suspension kit' til din S425 mobilitetsscooter og dermed opnå en endnu fast og stabil køretur!

Kraftfulde LED-pærer kaster lys på din vej

Kraftfulde LED-pærer kaster lys på din vej

Med avanceret LED-lysteknologi er lygterne på en S425 mobilitetsscooter 400 gange mere energieffektive end standardpærer. Så du sparer ikke alene strøm fra batteriet, men du behøver heller ikke bekymre dig om at udskifte pærer. Lygterne er kraftfulde og godkendt til brug i trafikken, så det er ikke kun designet på en S425, der tiltrækker opmærksomheden.

Komfort på hver eneste tur

Komfort på hver eneste tur

Det er let at finde din perfekte siddeposition med det let justerbare luksuriøse sæde. Juster sædehøjden og –dybden samt rygvinklen, så den passer til din unikke køreposition. De komfortable flip-up-armlæn er også justerbare i bredde, vinkel og dybde – og kombineret med drejefunktionen på sædet sikres forflytninger uden problemer.

Intuitiv styring

Intuitiv styring

Vi forventer, du kommer til at bruge meget tid bag styret på din S425 el-scooter, så vi har sikret at 'delta-styret'' er ergonomisk og altid indenfor rækkevidde, idet det kan justeres trinløst (det smarte design sikrer endda, at forlygten automatisk tiltes, når styret justeres). Det unikke 'wig-wag' styresystem giver dig også mulighed for at styre din el-scooter med blot et par fingre eller tommeltot.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:66 cm
Totallængde:135 cm
Sædehøjde:45 - 50 cm
Venderadius:2.0 m
Svinghjul:30 cm
Drivhjul:30 cm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:42 km
Max. hastighed:12 kph
Batterier:55 Ah x 2
Lys og indikatorer:Ja
Totalvægt:117 kg
Max. brugervægt:150 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.