{

STERLING S700

Din perfekte ledsager til udendørs eventyr.

Din perfekte ledsager til udendørs eventyr.

Sterling S700 el-scooter er en letkørt og letbetjent 4-hjulet el-scooter. Sterling S700 er toppen af kransekagen og samtidig også storebror til S425 el-scooter.

S700 er en 4-hjulet el-scooter, som har overlegne udendørsfunktioner.

Mobilitets el-scooteren leveres med nakkestøtte, regulerbart kaptajnsæde, LED lygter, individuel hjulaffjedring, justerbar styr, aftagelig frontmonteret varekurv, sidespejl, batterier og oplader som standardudstyr.

Download brochure
STERLING S700 el-scooter
Ren performance udendørs

Ren performance udendørs

Oplev en jævn og behagelig tur hver eneste gang med den avancerede affjedring på en S700 el-scooter. Hvert hjul har sin egen uafhængige affjedring (4-hjulsaffjedringssystem), så uanset om du cruiser rundt i byen med 6 km/t eller bevæger dig over mere varieret, bumpet terræn med 15 km/t, er du sikret den ultimative komfortable kørsel. Derudover vil du klare enhver forhindring nemmere med de 33 cm store dæk.

 

Kraftfulde LED-pærer kaster lys på din vej

Kraftfulde LED-pærer kaster lys på din vej

Med avanceret LED-lysteknologi er lygterne på en S700 mobilitetsscooter 400 gange mere energieffektive end standardpærer, så du sparer ikke alene strøm på batteriet, men du behøver heller ikke bekymre dig om at udskifte pærer. Lygterne er kraftfulde og godkendte til brug i trafikken, så det er ikke kun designet på en S700 scooter, der tiltrækker opmærksomheden.

Komfort på hver eneste tur

Komfort på hver eneste tur

Batterier med høj kapacitet (75 Ah) giver lang rækkevidde på op til 45 km på en opladning. Det er let at finde din perfekte siddeposition til disse lange ture med det let justerbare luksuriøse sæde. Juster sædehøjden og –dybden samt rygvinklen, så den passer til din unikke køreposition. De komfortable flip-up-armlæn er også justerbare i bredde, vinkel og dybde – og kombineret med drejefunktionen på sædet, sikres forflytninger uden problemer.

 

 

Intuitiv styring

Intuitiv styring

Vi forventer du kommer til at bruge meget tid bag styret på din S700 el-scooter, så vi har sikret, at 'delta'-styret er ergonomisk og vel indenfor rækkevidde, idet det kan justeres trinløst (det smarte design sikrer endda at forlygten automatisk tiltes, når styret justeres). Samtidig er el-scooteren lydsvag og let at betjene med det unikke 'wig-wag' styresystem, som giver dig mulighed for at styre din mobilitetsscooter med blot et par fingre eller tommeltotten.

 

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:67 cm
Totallængde:150 cm
Sædehøjde:45 - 50 cm
Venderadius:2.2 m
Svinghjul:33 cm
Drivhjul:33 cm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:45 km
Max. hastighed:6 / 12 / 15 km/t
Batterier:75 Ah x 2
Lys og indikatorer:Ja
Totalvægt:146 kg
Max. brugervægt:160 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.