Kim Klüver Christiansen

KIM KLÜVER CHRISTIANSEN

Påspændingscykler
Kim Klüver Christiansen
"Håndcykling hjalp mig med at finde en vej ud af min krise efter min trafikulykke. Det tillod mig at sætte mål - en grund til at kæmpe for noget"
#TeamSunrise

NYT FORMÅL I LIVET

En holdkammerat til kørestolbasketball overbeviste mig om at købe denne brugte håndcykel. Derfra blev jeg øjeblikkeligt hooked på sporten, det var en naturlig erstatning for maratonløb, da jeg elsker hastigheden i racing. Håndcykling gav mig et nyt formål i livet. Håndcykling hjalp mig med at finde en vej ud af min krise efter min trafikulykke. Det tillod mig at sætte mål - en grund til at kæmpe for noget. I 2010, efter at have arbejdet i 3 år som revisor, blev jeg introduceret til professionel håndcykling, hvorefter jeg afbrød mit job og dedikerede mig 100% til sporten.

#TeamSunrise

100% FOCUS

In 2003, when I was 22 years old, I had a motorbike accident, in which I damaged my spinal cord and became paralyzed in the legs. After rehabilitation I finished my university studies, a masters degree in Law and Economics and worked 3 years as an auditor. In 2010 I put my business career on hold to focus 100% on handbike sport and I joined Team Sunrise two years later.

When the race calendar allows it I give lectures in schools, in which I tell the story about my traffic accident and my struggle to “come back to life” as well as visiting Danish rehability centers for spinal cord injured, where I try to inspire the newly injured with my story and accomplishments – and perhaps recruit new handbikers to our community.

 

I 2003, da jeg var 22 år, var jeg ude for en motorcykelulykke, hvor jeg beskadigede rygmarven og blev lammet i benene. Efter rehabilitering afsluttede jeg mine universitetsstudier, en kandidatgrad i jura og økonomi og arbejdede 3 år som revisor. I 2010 lagde jeg min forretningskarriere på hold for at fokusere 100% på håndcykelsport, og jeg sluttede mig til Team Sunrise to år senere.

Når løbskalenderen tillader det, holder jeg foredrag i skolerne, hvor jeg fortæller historien om min trafikulykke og min kamp for at ”komme tilbage til livet” samt besøger danske rehabiliteringscentre for rygmarvsskadede, hvor jeg prøver at inspirere nyligt såret med min historie og bedrifter - og måske rekruttere nye handbikers til vores samfund.

"Min passion er at sætte mål, kæmpe for dem og nå dem. Jeg forsøger altid at gøre det bedre og optimere alle detaljer i processen."
My sports wheelchair
"Min Shark RS er ikke alene rigtig robust med sin fastramme, den er også ekstremt let."
læs mere
My everyday wheelchair
"Fast, let og det er sådan et flot design - QUICKIE Krypton R er min daglige kørestol."

Road to Glory

2019
Dansk Mesterskab

Sølv

2018
Dansk Mesterskab

Sølv

2016
World Championships
4th Place
2016
Paralympics Rio

4th place Time Trial
8th place Cycling Road

2015
Danish Champion
2015
Hamburg Marathon
1st Place
2014
Danish Champion
2013
World Championships
8th Place
2012
Danish Champion
2011
Danish Champion