Levo LCEVStå-op kørestol med El -funktion

Manuel kørestol med elektrisk stå-op funktion

Du er aktiv og ønsker en kørestol, der forbedrer dit liv. Med Levo LCEV udnyttes egenskaberne ved en aktiv livsgivende stående stilling med et tryk på en kontakt. En stille og pålidelig motor bevæger dig glidende fra siddende til stående stilling. Overalt og til enhver tid - du vælger selv,  hvornår du ønsker at være i stående eller i aktiv siddende stilling.

Download brochure
LEVO stå-op kørestol
Stabilitet

Stabilitet

Levo LCV er en forstærket udgave og specielt velegnet til tungere brugere(95-120kg.), brugere med særke spasmer og generelt brugere, som er meget hårde i deres brug af kørestol. Udsatte dele som ryg- og armlæn samt sæderørene er forstærket og har nu justerbar sædedybde.

Fordele ved den stående stilling i en Levo LCEV

Fordele ved den stående stilling i en Levo LCEV

  • Aktiverer og styrker blodcirkulation
  • Reducerer risiskoen for tryksår(decubitus)
  • Giver bedre og dybere vejrtrækning
  • Forbedrer/stimulerer blære- og tarmfunktionen
  • Reducerer spasicitet og risikoen for kontrakturer og spidsfod

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:53/56/58/60/63/66/68 cm
Sædebredde:35/38/40/42/45/48/50 cm
Sædedybde:29 -57 cm
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:120 kg
Totalvægt:25-26 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.