BREEZY Exigo 30sammenklappelig kørestol

Komplet allround letvægts kørestol med høj komfort og stor fleksibilitet. Usædvanlig let at anvende og betjene.

Exigo 30 er en meget veludstyret, sammenklappelig kørestol. De intuitive, enkle og letforståelige indstillingsmuligheder, den optimale siddekomfort og den høje kvalitet, gør at Exigo 30 både er let at vedligeholde og let at genbruge. Det meste af Sunrise Medicals tilbehørsprogram kan anvendes på Exigo 30 kørestolen.

Stolen har en gennemført lækker finish og en høj materialekvalitet, og stelkonstruktionen giver en særdeles stabil sammenklappelig kørestol.

Download brochure
Crash Tested BREEZY Exigo 30 sammenklappelig kørestol
Den perfekte pasform - hurtigt og let

Den perfekte pasform - hurtigt og let

Ved hjælp af de letforståelige indstillingsmuligheder og tydeligt markerede standardpositioner er det let at justere denne letvægts-foldestol, så den passer til dine behov – og med ét enkelt stykke værktøj. Vælg mellem tre rammelængder og seks sædebredder og tilføj dit valg af ekstraudstyr. Det giver en perfekt tilpasning samt nem og omkostningseffektiv genbrug.

Sæde med høj komfort som standard

Sæde med høj komfort som standard

Exigo 30 er en gennemført all-round-kørestol! Den er designet til at være komfortabel og nem at bruge i dagligdagen. For optimal komfort er stolen udstyret med markedets bedste, bløde komfortryglæn med funktionelle og stærke velcrostropper som standard. 

Benstøtterne er vinkeljusterbare i 70, 80 eller 90º hvilket er med til at give en helt unik siddestilling og de kan både svinges til siden eller tages helt af, så nem forflytning ud og ind af stolen sikres. Sammen med den med de ergonomisk-designede armlæn giver det en høj siddekomfort. Nemme forflytninger - nem at folde sammen.

 

 

Design i høj kvalitet

Design i høj kvalitet

Du kan forvente materialer og finish i høj kvalitet fra dette holdbare kørestolsdesign. Den unikke konstruktion af Exigo-folderammen giver maksimal stabilitet og komfort. Du får fantastiske køreegenskaber og manøvredygtighed trods klassens smalleste kørestolsdesign: Sædebredde +18 cm.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:Sædebredde +18 cm
TotalHøjde:75 - 93 cm
Bredde når slået sammen:28 cm
Sædebredde:36 / 39/ 42 / 45 / 48 / 51 cm
Sædebredde (XL-version):54 / 57 / 60 cm
Sædedybde:33 - 39 cm (kort ramme); 36 - 45 cm (standard ramme): 42 - 51 cm (lang ramme)
Sædehøjde:35,5 - 50 cm
Ryghøjde:35 - 45 cm
Ydeevne/Vægt
Materiale:Aluminium
Max. brugervægt:135 kg (X: 160 kg)
Totalvægt:17.8 - 21.3 kg (21 - 23 kg)
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation