Cirrus 4 multifunktionel kørestol

En klassisk multifunktionel komfort kørestol.

Multifunktionel komfortkørestol med mange tilpasningsmuligheder. Cirrus 4 er let at servicere, genbrugsvenlig og har desuden et bredt tilbehørsprogram. Stolen er et populært valg til hjem eller plejehjem idet den giver brugeren maksimal stabilitet og god bevægelsesmulighed samtidig med at den med dens ergonomiske 100% indstillelige sædesystem er yderst komfortabel. Stolen er godkendt til brugere med en max brugervægt på 140 kg, og fås desuden som en specialtilpasset model til brugere på op til 175 kg. Den er godkendt for transport i bil, og er et perfekt valg af stol til brugere hvor behov ændrer sig over tid.

Dette produkt er udgået

Denne kan måske have din interesse:

BREEZY Cirrus 4 multifunktionel kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker