BREEZY EmineoKomfort kørestol

Fordelene ved en allround- og komfortkørestol i en og samme stol.

Emineo stolen er en multifunktionel kørestol - Det er stolen man vælger når aktivitet og hvile er lige vigtigt, idet stolen giver muligheder, som man ikke finder i andre kørestole. Emineo kan nemlig både give en aktiv kørestilling, en stabil siddestilling til aktivitet eller en hvilestilling. Den er udstyret med et unik sædetilt med konstant balancepunkt, som både kan indstilles af bruger og hjælper. Herudover kan den med dens velcroryglæn med blødt og behageligt overslag let tilpasses brugerens individuelle behov. Stolen tilpasses let med minimal brug af værktøj mens brugeren sidder i stolen. Stolen er godkendt til brugere med en max brugervægt på 135 kg. 

Download brochure
Crash Tested BREEZY Emineo komfort kørestol
En komfortabel og let kørestol

En komfortabel og let kørestol

Med denne komfortkørestol får du det bedste fra to verdener: Det attraktive og lette design samt de fantastiske køreegenskaber - som du forventer af en all-round-kørestol - samt den nemme adgang til at ændre på siddestilling og justere på sæde og ryg, som er typisk for en højkvalitets-kørestol med tiltfunktion.

Unik funktion til tilt af sædet giver komfortable variationer i siddestillingen

Unik funktion til tilt af sædet giver komfortable variationer i siddestillingen

Fra en aktiv siddestilling - hvor det er nemt at køre stolen - til en komfortabel og afslappende tilbagelænet position - dette skift er muligt med sædets patenterede og balancerede tiltfunktion, som er nemt at betjene for bruger eller hjælper.

Du kan nemt justere Emineo til meget forskellige behov, herunder anvende mange slags udskifteligt tilbehør. Dette gør denne komfortkørestol nem at arbejde med og nem at genbruge.

Nem at transportere

Nem at transportere

Med en transportvægt på kun 17 kg og kompakte dimensioner kan du nemt tage denne komfortkørestol med i bilen. Fold blot ryglænet ned og afmonter armlæn, benstøtter, skubbehåndtag og drivhjul.

Vælg mellem 3 forskellige modeller

Vælg mellem 3 forskellige modeller

Den multifunktionelle Emineo fås i tre modeller.

Ud over standard-konfigurationen kan du vælge modellen Emineo S med kort ramme. Optimal for mindre personer. Den fås med sædebredde på 42 cm og justerbar sædedybde fra 34-40 cm.

Og specielt til børn fås Emineo K – designet med kort ramme med sædebredder på 33 eller 36 cm.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:Sædebredde +20 cm
Totallængde:100 cm
TotalHøjde:115 cm
Sædebredde:39 / 42/ 45 / 48 / 51 cm
Sædedybde:39 - 45 cm
Sædehøjde:36 - 50 cm
Sædetilt:16°
Ryghøjde:50 - 60 cm
Rygvinkel:90 - 110°
Ydeevne/Vægt
Materiale:Aluminium med stål
Max. brugervægt:135 kg
Totalvægt:Fra 27 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.