Emineo Komfort kørestol

Fordelene ved en allround- og komfortkørestol i en og samme stol.

Emineo stolen er en multifunktionel kørestol med den laveste vægt på markedet. Det er stolen man vælger når aktivitet og hvile er lige vigtigt idet stolen giver muligheder, som man ikke finder i andre kørestole. Emineo kan nemlig både give en aktiv kørestilling, en stabil siddestilling til aktivitet eller en hvilestilling. Den er udstyret med et unik sædetilt med konstant balancepunkt, som både kan indstilles af bruger og hjælper. Herudover kan den med dens velcroryglæn med blødt og behageligt overslag let tilpasses brugerens individuelle behov. Stolen tilpasses let med minimal brud af værktøj mens brugeren sidder i stolen. Stolen er godkendt til brugere med en max brugervægt på 140 kg. 

Læs mere >

BREEZY Emineo komfort kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

BREEZY Emineo comfort wheelchair (lifestyle1)
BREEZY Emineo comfort wheelchair (lifestyle2)
BREEZY Emineo comfort wheelchair (tilt-function)

Billeder

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker