BREEZY IbisKomfort kørestol

Multifunktionel komfort kørestol med Sedeo Pro sædesystem.

Et ergonomisk sædesystem er afgørende for den passive bruger, både i hjemmet og på hospitalet. Derfor er den multifunktionelle Ibis kørestol udsyret med Sunrise Medical´s prisvindende sædesystem Sedeo Pro. Kip-justeringen på 30° giver muligheden for optimal variation i siddestillingen. Ibis’ modulære design og de mange indstillingsmuligheder gør det nemt at tilpasse stolen til hver enkelt bruger, også ved skiftende behov eller når stolen skal genbruges. Ibis tilbyder optimal komfort og fremragende køreegenskaber, samtidigt med at den opmuntrer brugeren til at udnytte sine egne funktionsevner optimalt. 

Download brochure
Crash Tested BREEZY Ibis komfort kørestol
Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Det prisvindende Sedeo Pro-siddesystem løfter niveauet for siddekomfort ved at kombinere en meget funktionel og justerbar sæderamme med et bredt udvalg af udskifteligt støtte- og positioneringstilbehør. For at sikre optimal variation af siddestillingen har Ibis komfortkørestolen mulighed for 30o tilt af ryglænet – nemt at betjene for både bruger og hjælper. Unikke manuelt eleverbare, centrale benstøtter med længdekompenserende egenskaber fås som tilvalg. Du kan også kombinere en Ibis med en Nuage PLS-sædeløsning, specielt designet til brugere med en passiv siddestilling.

Total fleksibilitet, nem at arbejde med

Total fleksibilitet, nem at arbejde med

Med et ægte modulært design giver den multijusterbare Ibis-kørestol med tilftunktion den fleksibilitet du behøver for at skabe en perfekt tilpasning til hver enkelt bruger. Også ved skiftende behov eller genbrug - nemt og omkostningseffektivt.

Ibis-stolen er både nem og hurtig at justere med kun et enkelt stykke værktøj og nem at rengøre med vandafvisende, åndbare og vaskbare pudebetræk (med lynlåse), og alle komponenter er af høj kvalitet. Perfekt til brug i hjemmet eller på hospitaler!

Fantastiske køreegenskaber og mulighed for at ”gå” stolen frem

Fantastiske køreegenskaber og mulighed for at ”gå” stolen frem

Mulighederne for justering af hjul-position og sædebredde sikrer komfortabel kørsel og maksimal manøvredygtighed over alt. Lav sædehøjde – fra 39 cm – og masser af benplads gør det nemt for brugeren at ”gå” stolen frem. Nemme forflytninger sikres nemt ved at afmontere eller svinge armlæn og/eller benstøtter væk.

PowerSupport ledsagerstyring

PowerSupport ledsagerstyring

Kombiner komfortkørestolen Ibis med PowerSupport ledsagerstyring (eldrift), der giver ekstra kraft, når det behøves. De elektriske motorer i 12”-hjulene gør det nemt at skubbe stolen, selv hvis ledsageren er ældre eller har nedsat muskelstyrke. Oplev mere frihed til bevægelse – sammen!

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:66 / 70 / 74 cm (20" / 22"/ 24" hjul); 62.5 cm (12" / 16" wheels)
Totallængde:104 cm
Bredde når slået sammen:-
Sædebredde:40 - 54 cm
Sædedybde:44 - 60 cm
Sædehøjde:32 - 47 cm (excl. pude)
Sædevinkel:0 - 6 °
Sædetilt:30°
Ryghøjde:50 - 64 cm
Rygvinkel:89 - 128 °
Ydeevne/Vægt
Materiale:Stål
Max. brugervægt:160 kg
Totalvægt:42 kg (20" / 22"/ 24" hjul); 40 kg (12" / 16" hjul)
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support