Ibis Komfort kørestol

Når komfort kan gøre en forskel.

Et ergonomisk sædesystem er afgørende for den passive bruger, både i hjemmet og på hospitalet. Derfor er den multifunktionelle Ibis kørestol udsyret med Sunrise Medical´s prisvindende sædesystem Sedeo Pro. Kip-justeringen på 30° giver muligheden for optimal variation i siddestillingen. Ibis’ modulære design og de mange indstillingsmuligheder gør det nemt at tilpasse stolen til hver enkelt bruger, også ved skiftende behov eller når stolen skal genbruges. Ibis tilbyder optimal komfort og fremragende køreegenskaber, samtidigt med at den opmuntrer brugeren til at udnytte sine egne funktionsevner optimalt. 

Læs mere >

BREEZY Ibis komfort kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

BREEZY Ibis PowerSupport comfort wheelchair
BREEZY Ibis tilt-in-space wheelchair (lifestyle1)
BREEZY Ibis tilt-in-space wheelchair (large wheels tilt-in-space)

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker