BREEZY Nuage PLS

Yderst komfortabelt siddesystem til passive kørestolsbrugere.

Nuage PLS er udviklet til brugere der har en passiv siddestilling og som i begrænset omfang kan forflytte sig uden assistance.

Hver model følger brugerens individuelle kropsform, og yder komfortabel støtte i den foretrukne siddestilling.

De omfattende prositioneringsmuligheder bidrager til en dynamisk siddeløsning som kan justeres optimalt i forhold til brugerens behov, såsom bækkenkontrol, skævheder, kyfose eller benlængdeforskel.

I kombination med Sunrise Medicals Ibis kørestol, skaber Nuage PLS en mobil løsning af højeste kvalitet som tilbyder maksimal støtte og komfort.

Download brochure
BREEZY Nuage PLS siddesystem
Tre Nuage modeller

Tre Nuage modeller

Der er tre modeller i Nuage PLS-serien: Nuage PLS (fuld kropsstøtte) og Nuage PLS Active og Active XS (sæde og rygstøtte). Hver enkelt version af denne dynamiske kørestols-siddeløsning er designet til at give fremragende postural støtte og komfort. Søger du total fleksibilitet, også når der er behov for mere assistance og komfort? Så er Nuage PLS Active måske noget for dig. I kombination med muligheden for lægstøtte giver dette dymatiske sæde fuld kropsstøtte – præcis som Nuage PLS.

Mange tilpasningsmuligheder

Mange tilpasningsmuligheder

Nuage PLS har mange positioneringsmuligheder og man kan opnå en præcis individuel tilpasset siddestilling til de fleste brugere. Sædet og ryglænet består af to træskaller med justerbare stropper imellem. Både træskallerne og stropperne kan monteres i flere forskellige positioner, hvilket tillader tilpasning asymmetrisk i dybden, højden og bredden. Det betyder i praksis, at terapeuterne får mulighed for positionere brugere ift. kyfose, uens benlængde, diverse rotationer i bevægeapparatet, bækkenskævhed osv.

Utallige muligheder for brug og genbrug

Utallige muligheder for brug og genbrug

De forskellige Nuage PLS-modeller kan tilpasses til mange forskellige typer af brugere og kan let tilpasses de specifikke (og skiftende) ønsker hos den enkelte bruger. For at gøre det hele lettere, anvender vi de samme trækomponenter og kun ét monteringsbeslag for alle modeller, nøje udvalgt tilbehør og justerbar ryghøjde, så behovet for lagervarer bliver så småt som muligt.

Let at montere

Let at montere

Det er let at kombinere Nuage PLS-sædekomponenterne med komfortkørestolen Ibis, der i en årrække har været det foretrukne valg på plejehjem overalt i Holland.  Det er også nemt at montere Nuage PLS-siddesystemet på andre almindelige komfortkørestole. Foretrækker du at slippe for at gøre det selv? Bestil en Ibis med premonteret Nuage PLS-siddesystem – den ultimative komplette løsning!

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:62,5
Totallængde:104
Sædebredde:25-55
Sædedybde:35-55
Sædehøjde:45-58,5
Sædetilt:30°
Ryghøjde:64
Rygvinkel:30°
Ydeevne/Vægt
Materiale:Betræk: Dartex. Fyld: Spaghetti-formet skum af multifibre og Pinskum latex. Skal: Formstøbt, lamineret bøgetræ med Velcro
Max. brugervægt:120 kg (PLS, PLS Active); 80 kg (PLS Active XS)
Totalvægt:40 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation