Manuelle kørestole / QUICKIE / Hjælpemotorer / Light Drive/Light Assist

Light Drive/Light Assist hjælpemotor

Kompakt hjælpemotor - joystick eller ledsagerstyret

Kompakt hjælpemotor - joystick eller ledsagerstyret

Kom godt og let omkring med Light Drive joysticksstyret hjælpemotor. Ideel løsning for dig som ønsker en 2-i-1 løsning, og kan medbringe både manuel kørestol og el-motor på én gang. Motorløsningen kan let afkobles, og er nem at medbringe i bilen. Motoren har lithium batterier som giver lang levetid. Light Drive hjælpemotoren leveres med et sæt Marathon Plus dæk til kørestolen for god dækkontakt. Light Drive monteres let og hurtigt på kørestolen uden brug af værktøj og kan tilpasses til næsten alle kørestole på markedet fra ca. 24 cm i sædebredde. Leveres klar til brug med monteringsbeslag, batteri, lader og 1 sæt drivhjulsdæk.VR2 styresystemet er monteret foran armlænet og kan højdejusteres. Joysticket kan monteres til både højre og venstre side. Betjeningsfunktioner: Joystick til kørsel frem og tilbage, batteriindikator, tænd/sluk knap og horn. Light Drive kan også ledsager betjenes enten ved at flytte eksisterende joystick eller tilkøbe ledsagerstyring (Light Assist) så man har begge dele på stolen.

Download brochure

Light Drive eller Light Assist hjælpemotor
Aftagelig hjælpemotor

Aftagelig hjælpemotor

Light Drive leveres med VR2 “Drive Only” joystick, anti-tip, 15 Ah batteri og oplader. Light Assist leveres med ledsagerstyring.

Tilkoblingshåndtag

Tilkoblingshåndtag

Tilkoblingshåndtaget er nemt at betjene for at skifte mellem elektrisk eller almindelig fremdrift.

VR2 “Drive Only” styresystem

VR2 “Drive Only” styresystem

Enkel VR2 “Drive Only” joysticksystem, for nem styring af hastigheden.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:25 - 55 cm
Ydeevne/Vægt
Maks. rækkevide:15 km
Valg af hastighed: 10 km/t
Maks. sikker hældning:20% (12°) ved op til 70 kg
Elektronik:VR2 "Drive Only" (alternativt Light Assist ledsagerstyring)
Totalvægt:14.5 kg
Maks. brugervægt:120 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2