WheelDrive hjælpemotor

3-i-1, det bedste fra manuel fremdrift, motoriserede hjul og hjælpemotor i en og samme innovative løsning!

Med WheelDrive introducerer Sunrise Medical den næste generation af motoriserede hjul for manuelle kørestole. Brugeren kan vælge mellem at anvende hjulene motoriserede, som supplement til egen armkraft, eller anvendelse som hjælpemotor funktion, uden brug af armkraft. Længerevarende ture, ujævne terræner, kantsten eller manøvrering i trange rum? Med WheelDrive kan brugeren føre et mobilt og aktivt liv, med mindre kraft anvendelse, mindre belastning på muskler og led samt færre smerter. Når WheelDrive er slukket, vil drivhjulene fungere som almindelige drivhjul til manuel fremdrift. Med den innovative “snap-on” funktion er WheelDrive meget enkel at montere på de gængse manuelle kørestole, helt uden værkstedsbesøg eller ændringer i kørestolens konstruktion. Nemmere kan det ikke blive. 

WheelDrive er en 3-i-1 løsning som yder optimal kørekomfort og mere frihed i hverdagen.

Læs mere >

WheelDrive hjælpemotor til manuelle kørestole

Media og dokumentation

QUICKIE WheelDrive
QUICKIE WheelDrive
WheelDrive kraftforstærker og hjælpemotor.

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker