QUICKIE Heliumfastramme kørestol

Enestående præstation.

Enestående præstation.

Dette produkt er udgået

Oplev den næste generation af den minimalistiske og ultralette kørestol QUICKIE Helium. Vi fortsætter innovationen med nye funktioner og teknologier. Resultatet er en ekstrem stærk, fast og ultralet kørestol med en ultimativ ydeevne. Dens imponerende køreegenskaber, mange justeringsmuligheder og hurtige, direkte reaktioner ved den mindste anstrengelse gør Helium til den perfekte makker i dine daglige aktiviteter.

Download brochure
Crash Tested QUICKIE Helium ultra-letvægts kørestol
Den ultralette kørestol med det gennemprøvede og holdbare design

Den ultralette kørestol med det gennemprøvede og holdbare design

QUICKIE Heliums ramme, som er inspireret af rumfartsteknologien, er fremstillet af førsteklasses aluminiumsmaterialer, der via en innovativ process varmes op og dermed får en øget styrke. Dette gør rammens rør tyndere, lettere og stærkere end på en konventionel kørestol. Resultatet er QUICKIE Helium - en forbavsende ultralet kørestol, der blot vejer 7,5 kg. Men det handler naturligvis ikke kun om vægt; Helium er også uhyre stærk og holdbar og kan bære en bruger med en maksimumvægt på 125 kg!

Ultralet og kan tilpasses dine behov

Ultralet og kan tilpasses dine behov

Det er ikke blot det ultralette design, der vil få Helium til at imponere dig, det er også de mange tilpasningsmuligheder. Ændr kørepræstationen fra meget stabil til maksimal manøvredygtig med tyngdepunktet, som justeres trinløst. Tilpas rygvinklen eller finjustér sædehøjden bagtil - din Helium er designet til at passe til dig.

88° kompakt rammeversion

88° kompakt rammeversion

Foretrækker du kørestolen meget bagudvinklet? Den nye 88° kørestols vinkel (tilkøb) giver dig ikke blot en bedre siddestilling, men giver også Helium et slankere, aktivt look - og en endnu mere kompakt kørestol! Når dine ben er anbragt længere tilbage, får du mere plads foran på din Helium, så du bedre kan dreje skarpt - især når du benytter dybdeindstillingen af den nye fodplade i kulfiber for en endnu bedre fodposition. Desuden gør den kortere ramme den ultralette Helium nemmere at bære, når den skal opbevares.

Ny, sej Freestyle ryg

Ny, sej Freestyle ryg

Den innovative Freestyle ryg (tilkøb) forbedrer din overkrops stabilitet og giver dig fuld bevægelse af overkroppen fra din kørestol (uden begrænsningen fra de konventionelle rør i ryggen). Du har bedre adgang til baghjulene og får derfor en mere effektiv fremdrift. Kørestolen giver dig også nemmere adgang til miljøet omkring dig, så dine daglige aktiviteter bliver meget nemmere. Freestyle ryggen passer perfekt til Heliums ultralette design. Vælg ryggen i kulfiber for at få den lettest mulige vægt eller vælg aluminiumsryggen, der fås i samme farve som kørestolens ramme, hvis du vil sætte dit eget præg på stolen.

 

Personligt design på din Helium via rammegrafik

Personligt design på din Helium via rammegrafik

Gør din QUICKIE Helium endnu mere personlig ved at vælge en elegant rammegrafik. De er diskrete, men skarpe og passer perfekt til Heliums tidløse design. Du kan endda forbedre designet yderligere ved at vælge en kontrastfarve til rammen (fås i sort, matsort, orange, rød, blå eller sølv).

 Påsæt en håndcykel fra Attitude-serien til den ultralette Helium og oplev en frihed, som du sjældent før har følt!

Påsæt en håndcykel fra Attitude-serien til den ultralette Helium og oplev en frihed, som du sjældent før har følt!

Uanset hvordan du ønsker at træne, om det er manuelt, med elektrisk hjælp eller en kombination, åbner Attitude håndcykel-serien op for mange muligheder for at leve livet uden begrænsninger. Når du først begynder at køre med Attitude vil du undre dig over, hvorfor du først startede nu.

Attitude håndcykler

Dimensioner
Totalbredde:SW + 170 mm (0°); SW + 230 mm (3°); SW +290 mm (6°); SW +350 mm (9°). Nogle konfigurationer kan overstige totalbredden på 700 mm.
Sædebredde:320 - 460 mm (i 20 mm intervaller)
Sædedybde:340 - 480 mm (i 20 mm intervaller)
Sædehøjde foran:430 - 570 mm (i 10 mm intervaller)
Sædehøjde bagtil:370 -500 mm (i 10 mm intervaller)
Ryghøjde:250 - 450 mm i 25 mm intervaller
Rygvinkel:-31° to +15° i 3.5° intervaller
Rammevinkel:100° / 92° / 88°
Rammeindsnævring:0 mm, 10 mm & 30 mm (hver side)
Cambring:0° / 3° / 6° / 9°
Farver:32 farver
Ydeevne/Vægt
Maks. brugervægt:125 kg (100 kg for Proton hjul, clip style sædebetræk & oval ryg)
Totalvægt:fra 7.5 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.