QUICKIE Helium Profastramme kørestol

Den fuldsvejsede ultralette rammeversion for det højeste niveau af stivhed.

Dette produkt er udgået

Oplev den næste generation af den ultralette kørestol QUICKIE Helium Pro. Med fuldsvejset ramme og fast drivhjulsophæng yder Helium Pro det højeste niveau af fasthed og en ultimativ kørepræstation. For det mest minimalistiske design kan ryggen også fuldsvejses. Helium Pros vægt starter fra de imponerende 6,4 kg.

Download brochure
Crash Tested QUICKIE Helium Pro aktiv kørestol
Den ultralette kørestol med det gennemprøvede og holdbare design

Den ultralette kørestol med det gennemprøvede og holdbare design

QUICKIE Helium Pros ramme, som er inspireret af rumfartsteknologien, er fremstillet af førsteklasses aluminiumsmaterialer, der via en innovativ process varmes op og dermed får en øget styrke. Dette gør rammens rør tyndere, lettere og stærkere end på en konventionel kørestol. Resultatet er QUICKIE Helium - en forbavsende ultralet kørestol, der blot vejer 6,4 kg. Men det handler naturligvis ikke kun om vægt; Helium Pro er også uhyre stærk og holdbar og kan bære en bruger med en maksimumvægt på 125 kg!

Ultralet og yderst fast

Ultralet og yderst fast

Helium Pro er ultralet i designet, har en fuldsvejset ramme og et fast drivhjulsophæng, som gør den meget fast og effektiv. Hvis du leder efter det mest enkle og minimalistiske design, har du også mulighed for at vælge en fuldsvejset ryg.

88° kompakt rammeversion

88° kompakt rammeversion

Foretrækker du kørestolen meget bagudvinklet? Den nye 88° kørestolsvinkel (tilkøb) giver dig ikke blot en bedre siddestilling, men giver også Helium Pro et slankere, aktivt look - og en endnu mere kompakt kørestol! Når dine ben er anbragt længere tilbage, får du mere plads foran på din Helium Pro, så du bedre kan dreje skarpt - især når du benytter dybdeindstillingen af den nye fodplade i kulfiber for en endnu bedre fodposition. Desuden gør den kortere ramme den ultralette Helium Pro nemmere at bære, når den skal opbevares.

Ny, sej Freestyle ryg

Ny, sej Freestyle ryg

Den innovative Freestyle ryg (tilkøb) forbedrer din overkrops stabilitet og giver dig fuld bevægelse af overkroppen fra din kørestol (uden begrænsningen fra de konventionelle rør i ryggen). Du har bedre adgang til baghjulene og får derfor en mere effektiv fremdrift. Kørestolen giver dig også nemmere adgang til miljøet omkring dig, så dine daglige aktiviteter bliver meget nemmere. Freestyle ryggen passer perfekt til Helium Pros ultralette design. Vælg ryggen i kulfiber for at få den lettest mulige vægt eller vælg aluminiumsryggen, der fås i samme farve som kørestolens ramme, hvis du vil sætte dit eget præg på stolen.

 

Personligt design på din Helium Pro via rammegrafik

Personligt design på din Helium Pro via rammegrafik

Gør din QUICKIE Helium Pro endnu mere personlig ved at vælge en elegant rammegrafik. De er diskrete, men skarpe og passer perfekt til Helium Pros tidløse design. Du kan endda forbedre designet yderligere ved at vælge en kontrastfarve til rammen (fås i sort, matsort, orange, rød, blå eller sølv).

Påsæt en håndcykel fra Attitude-serien til den ultralette Helium og oplev en frihed, som du sjældent før har følt!

Påsæt en håndcykel fra Attitude-serien til den ultralette Helium og oplev en frihed, som du sjældent før har følt!

Uanset hvordan du ønsker at træne, om det er manuelt, med elektrisk hjælp eller en kombination, åbner Attitude håndcykel-serien op for mange muligheder for at leve livet uden begrænsninger. Når du først begynder at køre med Attitude vil du undre dig over, hvorfor du først startede nu.

Attitude Håndcykler

 

Dimensioner
Totalbredde:SW + 170 mm (0°); SW + 230 mm (3°); SW +290 mm (6°); SW +350 mm (9°). Nogle konfigurationer kan overstige totalbredden på 700 mm.
Sædebredde:320 - 460 mm (i 20 mm intervaller)
Sædedybde:340 - 480 mm (i 20 mm intervaller)
Sædehøjde foran:430 - 570 mm (i 10 mm intervaller)
Sædehøjde bagtil:370 -500 mm (i 10 mm intervaller)
Ryghøjde:250 - 450 mm i 25 mm intervaller
Rygvinkel:-31° to +15° i 3.5° intervaller
Rammevinkel:100° / 92° / 88°
Rammeindsnævring:0 mm, 10 mm & 30 mm (hver side)
Cambring:0° / 3° / 6° / 9°
Farver:32 farver
Ydeevne/Vægt
Maks. brugervægt:125 kg (100 kg for Proton hjul, clip style sædebetræk & oval ryg)
Totalvægt:fra 6.4 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.