QUICKIE Life RTfastramme kørestol

En fastrammekørestol til den aktive teenager.

Quickie Life RT er en fastrammekørestol, der kan fås enten med fast forramme eller med svingbare benstøtter. Stolen er designet til de brugere som er vokset ud af en børnekørestol, men som endnu ikke helt kan passe en voksen kørestol. En rigtig teenage kørestol i friskt design med mange indstillingsmuligheder. Kørestolen tilbydes i mange størrelser og har et stort tilbehørsprogram. Den har et væld af indstillingsmuligheder, og kan derfor nemt tilpasses til den enkelte brugers behov.

Download brochure
QUICKIE Life RT aktiv kørestol
Abduktionsramme

Abduktionsramme

Denne rammeversion giver 2,5 cm abduktion i hver side. Abduktionen starter allerede under sædepolsteret.

Safari-bremse

Safari-bremse

Safari-bremserne er nøje integreret i sidestykkerne og gør det nemt og sikkert at bremse uden at skulle læne sig fremover.

Multijusterbar akselplade

Multijusterbar akselplade

Life RT har en akselplade, der muliggør justering af sædehøjden og stabiliteten i stolen. Tyngdepunktet kan justeres fra 2,3 cm til 8,3 cm og give den rette balance for brugeren og justeres igen, når færdighederne forbedres. Cambringen er også justerbar fra 0o-6o så det mest ergonomiske setup kan opnås.

Platformsfodplade i kulfiber

Platformsfodplade i kulfiber

Stilfuld letvægts-fodplade, justerbar i vinkel og dybde.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:28 – 48 cm
Sædedybde:32 – 46 cm
Sædehøjde foran:36 – 50 cm
Sædehøjde bagtil:36 – 45 cm
Ryghøjde:25 – 45 cm
Rygvinkel:-12° to +8° i 4° intervaller
Cambring:0° – 6°
Farver:34
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:125 kg
Totalvægt:fra 10 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.