Life RT fastramme kørestol

En fastrammekørestol til den aktive teenager.

Quickie Life RT er en fastrammekørestol, der kan fås enten med fast forramme eller med svingbare benstøtter. Stolen er designet til de brugere som er vokset ud af en børnekørestol, men som endnu ikke helt kan passe en voksen kørestol. En rigtig teenage kørestol i friskt design med mange indstillingsmuligheder. Kørestolen tilbydes i mange størrelser og har et stort tilbehørsprogram. Den har et væld af indstillingsmuligheder, og kan derfor nemt tilpasses til den enkelte brugers behov.

Læs mere >

QUICKIE Life RT aktiv kørestol

Media og dokumentation

Quickie Life RT Active Wheelchair
Quickie Life RT Active Wheelchair (Lifestyle 2)
Quickie Life RT Active Wheelchair (Lifestyle)

Billeder

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker