QUICKIE M6bariatrisk kørestol

Sammenklappelig kørestol i en XXL model

Quickie® M6 er en bariatrisk kørestol med maks. brugervægt på 295 kg. Kørestolen er fremstillet af kraftig stål, med integreret dobbelt krydsramme og vejer ca. 24 kg. Fås med sædebredde på op til 75 cm. Ryggen kan indstilles i 4 forskellige højder.

Download brochure
QUICKIE M6 Bariatrisk kørestol XXL
Modulær ramme med høj styrke

Modulær ramme med høj styrke

Den modulopbyggede ramme på en M6 er bygget på branchefavoritten Quickie 2 og består af højstyrke-stål for forbedret holdbarhed. Stolen er velegnet til et omskifteligt miljø, da det er nemt at udskifte de holdbare komponenter. Højden på ryglænet er justerbar.

Individuel tilpasning

Individuel tilpasning

Hver enkelt M6 er bygget til at holde dig aktiv med individuel tilpasning af komfort og effektivitet. Den justerbare akselplade gør det nemmere at nå drivringene, mens den lave sædehøjde gør det nemmere at gå stolen frem. Vælg mellem flere forskellige svinghjul, fodstøtter, ryghøjder og drivringe, så stolen passer til dine individuelle behov og livsstil.

Krydsramme med låsefunktion og stabiliseringsstang

Krydsramme med låsefunktion og stabiliseringsstang

M6 har en dobbelt krydsramme med låsefunktion og stabiliseringsstang for at minimere fleksibilitet i rammen og skabe mere stabile køreegenskaber. Dette sikrer, at mere energi overføres direkte fra dine arme eller fødder til hjulene og dermed mere effektiv fremdrift.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:69-98cm
Sædebredde:55-75cm
Sædedybde:45-55cm
Sædehøjde foran:47-50cm
Sædehøjde bagtil:47-50cm
Sædevinkel:
Ryghøjde:42,5-51cm
Rygvinkel:-
Rammeindsnævring:-
Cambring:
Farver:4 farver
Ydeevne/Vægt
Type:60º
Max. brugervægt:295Kg
Totalvægt:24kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.