QUICKIE Xenon² SAsammenklappelig kørestol

Verdens letteste krydsrammekørestol, nu med svingbare fodstøtter.

Den nye generation af Xenon SA. Med en vægt fra kun 10.3 kg og med en unik foldemekanisme er Xenon² SA utrolig nem at folde, løfte og transportere. Den er smart designet for at skabe en minimalistisk stil, præcis som den man forventer fra en aktiv fastrammekørestol. De svingbare fodstøtter gør det nemt og sikkert at forflytte sig ind og ud af kørestolen. 

Download brochure
Crash Tested QUICKIE Xenon² SA krydsrammekørestol
Den letteste foldestol

Den letteste foldestol

Med en vægt på kun 10,3 kg, innovativ krydsramme og kompakte dimensioner, når den foldet sammen, er Xenon² SA let at folde, løfte og transportere, og de svingbare fodstøtter gør det let at flytte sig ind og ud af stolen.

Den er smart designet med et minimalistisk udseende, som du normalt kun kan forvente af en fastrammestol. Med et sporty, elegant design og innovativ teknologi, er Xenon² SA en krydsramme letvægtskørestol perfekt til brugere, der fører et aktivt liv.

 

Uforlignelige foldeegenskaber

Uforlignelige foldeegenskaber

I centrum af en Xenon2 SA har vi en unik krydsramme, som sidder så diskret under sædet, at man knapt bemærker den – det giver et meget minimalistisk og åbent look, som man normalt forbinder med en fastrammekørestol.

Men udseendet er ikke den eneste lighed – den komplet ny-designede drivhjulsophæng, kombineret med den nye krydsramme giver følelsen af fastrammestolens stive og stabile køreegenskaber, men med alle fordelene ved en foldestol.

Stil på farten

Stil på farten

Gør din Xenon2 SA personlig og skil dig ud fra mængden med en bred pallette af 32 ramme-farver. Derudover er der 5 karakteristiske, anodiserede farver at vælge mellem til svinghjul og forgafler. Du kan endda fremhæve din farvestil yderligere med en matchende eller kontrastfyldt farvekant på et EXO-rygpolster.

Find din perfekte farvekombination!

Xenon² serien - fås i 3 modeller

Xenon² serien - fås i 3 modeller

Uanset om du søger det bedste indenfor køreegenskaber eller den mest kompakte stol i sammenfoldet tilstand, er der en Xenon2 til præcis dine behov.

Skal det være det stilrene og strømlinede design på en Xenon2 FF? Hvad med den forstærkede stabilitet i en Xenon2 Hybrid? Eller den praktiske og let transporterbare Xenon2 SA, som beskrevet på denne side?

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:32 - 50 cm
Sædedybde:34 - 50 cm
Sædehøjde foran:43 - 56 cm
Sædehøjde bagtil:37 - 50 cm
Ryghøjde:25 - 47.5 cm
Rygvinkel:75° - 103°
Cambring:0° / 2° / 4°
Farver:32 farver
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:125 kg
Totalvægt:fra 10.3 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.