QUICKIE Attitude HybridPåspændingscykler

Attitude Hybrid kombinerer manuel cykling med elektrisk fremdrift.

Attitude Hybrid kombinerer manuel cykling med elektrisk fremdrift.

Hvis du ønsker at kunne komme længere omkring og nyde naturen med din familie og venner, er påspændingscyklen 'Quickie Attitude Hybrid' lige noget for dig! 

Få hjælp til at mindske træthed, når du støder på en bakke eller bare for at give dig det lille ekstra skub, når du har brug for det. Når du kører ned ad bakke, oplades lithum batteriet automatisk, og du får derved en længere rækkevidde.

Den utrolig lette tilkobling til din kørestol med kun et lille beslag monteret gør, at Quickie Attitude Hybrid påspændingscykel er den perfekte kombination til din aktive letvægts kørestol. Du kan frit vælge mellem 31 forskellige rammefarver, hvilket gør det muligt at matche din rammefarve på kørestolen. 

Download brochure
QUICKIE Attitude Hybrid håndcykel

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:26 – 46 cm
Kranklængde:170 mm
V-crank bredde:470 mm
Svinghjulstørrelse:20"
Ydeevne/Vægt
Gearskiftere:Trigger / Grip shift
Gearhastigheder:10
Max. hastighed:23 kph
Bremser:Disc (160 mm)
Motor:250 W
Batterier:14.5 Ah
Max. brugervægt:100 kg
Totalvægt:21.5 kg
Vægt af dele på kørestolen:170 g

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.