Attitude Hybrid Påspændingscykler

Attitude Hybrid kombinerer manuel cykling med elektrisk fremdrift.

Hvis du ønsker at kunne komme længere omkring og nyde naturen med din familie og venner, er påspændingscyklen 'Quickie Attitude Hybrid' lige noget for dig! 

Få hjælp til at mindske træthed, når du støder på en bakke eller bare for at give dig det lille ekstra skub, når du har brug for det. Når du kører ned ad bakke, oplades lithum batteriet automatisk, og du får derved en længere rækkevidde.

Den utrolig lette tilkobling til din kørestol med kun et lille beslag monteret gør, at Quickie Attitude Hybrid påspændingscykel er den perfekte kombination til din aktive letvægts kørestol. Du kan frit vælge mellem 31 forskellige rammefarver, hvilket gør det muligt at matche din rammefarve på kørestolen. 

Læs mere >

QUICKIE Attitude Hybrid håndcykel

Media og dokumentation

Attitude håndcykler
QUICKIE Attitude håndcykler til kørestole
Attitude Wheelchair Hybrid Hand Bike (Lifestyle)

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker