Zippie RS Komfort kørestol

Kørestolen, hvor tyngdekraften hjælper med positioneringen

Kørestolen, hvor tyngdekraften hjælper med positioneringen

Kørestolen Zippie RS Tilt-in-Space er designet til en lang række positioneringsbehov, hvor der er fokus på at lette spise- og åndedrætsfunktionerne, reducere tryk under bækkenet og forbedre visuel orientering. Zippie RS muliggør nem positionering og re-positionering med henblik på at reducere den tid, der tilbringes i samme stilling. Dette er nødvendigt for et barn, som ikke selvstændigt kan foretage regelmæssige, funktionelle ændringer i vægtfordeling.

Bemærk: Siddesystem sælges separat.

Download brochure

Crash Tested
Patenteret Tilt-In-Space kørestolsteknologi

Patenteret Tilt-In-Space kørestolsteknologi

Kørestolens sæderamme roterer omkring barnets tyngdepunkt og muliggør stabilitet over den kortest mulige hjulbase for et jævnt, kontrolleret tilt indenfor et område på 45°.

Designet til justerbarhed

Designet til justerbarhed

Det brede udvalg af justeringsmuligheder gør det nemt at tilpasse Zippie RS til barnets individuelle behov. Sædedybden er justerbar fra 37,5 cm til 45 cm - så Zippie RS kan vokse med barnet eller reagere på progressive sygdomme.

Nem tilpasning af forskellige siddesystemer

Nem tilpasning af forskellige siddesystemer

Den crashtestede, trapezformede adapter gør det muligt at slutte kørestolens sæderamme til en individuelt tilpasset sædeskal. Den dobbelte låsemekanisme giver yderligere styrke og sikkerhed i bilen eller i hverdagen.

Tilbehørsboks

Tilbehørsboks

Tilbehørsboksen, som er placeret under kørestolens ramme, giver mulighed for opbevaring af respirations- og aspirationsudstyr eller andet nødvendigt udstyr. Derudover påvirkes udstyret ikke, når kørestolen tiltes.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:30 – 40 cm
Sædedybde:37.5 – 45 cm
Tilt in Space:-5° to +40°
Rygvinkel:0° to +30° or -5° to +25°
Ydeevne/Vægt
Maks. brugervægt:125 kg
Totalvægt:Fra 18 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2