{

GEMINO 30 Carbonletvægts rollator

Førsteklasses 5,6 kg letvægts-rollator til en aktiv livsstil.

Foldbar letvægts rollator på kun 5.6 kg.

GEMINO 30 Carbon er en 5,6 kg let og foldbar rollator med et elegant og moderne design. Den har fremragende indendørs og udendørs ydeevne og er den perfekte ledsager til hverdag og rejser. Carbon er kendetegnet ved ekstrem styrke og robusthed kombineret med lav vægt og anvendes derfor, alle steder på produktet, hvor der stilles høje krav.

På trods af sin meget lave vægt er GEMINO 30 Carbon ekstremt stabil og giver altid en sikker køreoplevelse indendørs og udendørs. Selv brosten eller ujævne stier er ikke noget problem!

Kontakt
Gemino 30 Carbon Foldbar Rollator
Foldes ubesværet så den nemt kan transporteres.

Foldes ubesværet så den nemt kan transporteres.

Takket være det patenterede fold-og-klik-system, kan GEMINO 30 Carbon rollatoren foldes til en kompakt størrelse og låses automatisk på plads (der kræves ingen fastgørelsesanordninger). Kombineret med sin lave vægt kan rollatoren nemt løftes og stuves væk – selv med kun én hånd, hvis det er nødvendigt!

Din trofaste indendørs og udendørs ledsager.

Din trofaste indendørs og udendørs ledsager.

Har du behov for en pause? Så kan du bruge det indbyggede sæde med god plads, der kombineret med en ryg giver mulighed for behagelig hvile, når du har mest brug for det. Bare læn dig tilbage og slap af.

Manøvrér på snævre steder.

Manøvrér på snævre steder.

Med en bredde på kun 600 mm kan du nemt bevæge dig rundt i smalle og små rum. Du kan også manøvrere sikkert omkring på endnu snævrere steder ved at folde din GEMINO 30 Carbon rollator delvist sammen.

En behagelig gå-oplevelse.

En behagelig gå-oplevelse.

Den lette GEMINO 30 Carbon rollator er designet med din komfort og fornøjelse i tankerne. Fordi den kun er 600 mm i bredden, kan du nemt bevæge dig rundt i smalle og små rum. På grund af den nemme højdejustering, er de ergonomiske skubbehåndtag altid i den korrekte indstilling. De anatomisk-formede håndgreb giver ekstra komfort og støtte under brug.

Maksimal sikkerhed.

Maksimal sikkerhed.

Rollatorens stabile ramme og fremragende bremser sikrer maksimal sikkerhed, så du føler dig sikker på din GEMINO 30 Carbon. Rollatoren fås også med et valgfrit omvendt bremsesæt eller et énhåndssystem. Hvis du skal ud når det er mørkt, sikrer seks reflekser, placeret på alle sider af rollatoren, at du er synlig i mørket. Ønsker du endnu mere sikkerhed kan du tilføje en (valgfri) lygte.

Wheelchair Wheelchair Frame

Nem personalisering.

GEMINO 30 Carbon har 8 forskellige betræk-farver, du kan vælge imellem. Bliver du træt af den samme stil? Så skift coveret til den farve, der skiller sig ud for dig. Nyd livet og udtryk dig selv med din GEMINO 30 Carbon!

  • blue
  • Alcantara Black
  • Graphite Grey
  • Mint Green
  • green
  • red
  • Pink
  • black

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Dimensioner
Totalbredde:600 mm
TotalHøjde:780 - 1000 mm (30); 730 - 880 mm (30 M)
Totallængde:650 mm
Højde foldet:800 m (30); 760 mm (30 M)
Længde foldet:650 mm
Bredde når slået sammen:230 mm
Sædehøjde:620 mm (30); 550 mm (30 M)
Venderadius:840 mm
Bredde mellem kørehåndtag:470 mm
Drivhjulstørrelse:200 x 36 mm
Svinghjulstørrelse:200 x 36 mm
Brugerhøjde:1500 - 2000 mm (30); 1350 - 1700 mm (30 M)
Vægt
Max. brugervægt:150 kg (30); 130 kg (30 M)
Totalvægt:5.6 kg (30); 5.4 kg (30 M)
Maks. belastning i kurv:5 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.